Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Jack,
Om te beginnen van harte gefeliciteerd met alle schitterende Siemens apparaten. Ook vanuit onze kant hartelijk dank voor alle prettige communicatie en bij vragen weet u ons te vinden.
Rik van 123App
Beste tevreden klant,
Heel erg fijn voor ons om dit te lezen. Hartelijk dank voor de mooie review en tot de volgende keer.
Beste Ivon,
Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van de aankoop gewenst.
Beste,
Heel fijn om te lezen dat we u aan de telefoon goed hebben geholpen.
Bel gerust weer als er vragen zijn.
Beste Betty,
Erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor de mooie review en tot de volgende keer.
Beste Ria,
Heel erg mooi om te lezen en bedankt voor de vriendelijke woorden.
Veel plezier van de Bosch kookplaat.
Bertho - 123App
Beste Robert,
Super om te lezen dat u zo tevreden bent met onze hulp. Ook na de aankoop weet u ons weer te vinden.
Veel plezier van de aankoop.