Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste heer Potkamp,
Een dikke 10, een hele mooie review en ook nog eens naar tevredenheid de vaatwasser in gebruik genomen.
Hierbij mijn wederzijdse dank voor alle prettige communicatie en tot een volgende keer.
Bertho van 123App
Beste Chamman,
Leuk dat u ook de vriendelijke begroeting nog even noemt van de chauffeur. We geven het door aan Tom en danken u voor de mooie review.
Beste Joyce,
Dit is helemaal geweldig om te lezen. Eerst gaat er wat mis en dan toch nog een hele mooie review.
Hartelijk dank daarvoor!
Beste Abdul,
Hartelijk dank voor het mooie compliment en fijn om te horen dat u de goede keuze heeft gemaakt. Voor nu kan de afwasborstel weer terug het kastje in.
Spike van 123App
Beste,
Heel mooi om te horen dat u tevreden bent over de persoonlijke aandacht en fijn van de backoffice om de oude afzuiger op te laten halen.
Bedankt voor de review.
team 123App
Hallo,
Super om te lezen en we gaan er ook voor zorgen dat de levering naar wens gaat verlopen.
Bedankt voor de dikke 10!
Beste Theo,
Hartelijk dank voor het uitspreken van uw vertrouwen. Veel plezier van de aankoop en uiteraard tot een volgende keer.
Hallo Wijnanda,
Onze dank voor zowel uw zoon als u voor de aankoop. We zullen er alles aan doen om ook uw kennissenkring 100% naar wens te helpen.
Beste Eus,
Mooi compliment om te lezen over de professionele en deskundige hulp. Hartelijk dank daarvoor!
Beste Geriny,
Om het nieuwe jaar te beginnen met een 8 zijn we blij mee. Uiteraard een mooi 2024 gewenst!
Beste Frans,
Goed om te horen dat zowel de snelheid als de volledigheid naar wens waren. Veel plezier van uw aankoop.
Beste Fam. Poelman,
Super om te horen dat u kennis gemaakt heeft met onze laagste prijsgarantie. Hopelijk mogen we u zo snel mogelijk verblijden met een belletje vanuit onze planning.
Beste Fam. Huibers,
Vandaar een dikke 10 waar wij uitermate blij mee zijn. Nogmaals dank voor het plaatsen van de order en veel plezier van uw nieuwe apparaat.
Beste Erik,
Hartelijk dank voor je mooie review. Het was nog even spannend v.w.b. de levertijd maar ik zag in de order dat het helemaal goed was gekomen.
Veel plezier van je schitterende Miele apparaat.
Bertho van 123App
Beste Fam. Beukema,
Wat een mooi compliment en hartelijk dank daarvoor. Heel veel kookplezier van de schitterende Siemens apparaten en bij vragen hoor ik u heel graag.
Francisca van 123App
Beste Harm,
Whaaauw wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor. Wederzijds was het prettige gesprek en tot morgen tijdens de bezorging van de koelkast.
Bertho - 123App