Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Erna,
Super om te lezen dat u ons aan zou raden bij andere personen. Hartelijk dank voor het mooie compliment en veel plezier van uw aankoop.
Team 123app
Beste mevrouw Vos,
Heel graag gedaan en u bedankt voor de bestelling. Voor vragen over de bestelling bent u weer van harte welkom.
Team 123app
Beste Wilco,
Heel fijn dat u benoemd dat ik niet opdringerig over kom. Dat is precies m'n stijl en dank ik u voor u dit mooie compliment.
We houden contact voor de levering.
Bertho
Beste Daan,
Helemaal top en dank je wel voor de mooie review. Zodra alles binnen is nemen we contact met u op.
Willem en Francisca
Beste Marc,
Dank voor de review ondanks het magere zesje :-)
Bij uw volgende aankoop kunt u gebruik maken van onze montage service. Onze monteur haalt de oude koelkast weg, installeert de nieuwe en neemt de oude voor u mee.
Goed om te lezen dat het wel gelukt is en veel plezier van de nieuwe koelkast.
Beste Liesanne,
Bedankt voor het 1e compliment over de website. We blijven hard werken om de rest ook naar tevredenheid aan te pakken. Bij vragen bent u uiteraard ook van harte welkom via onze klantenservice 0318-456 000.
Hallo,
Leuk om uw bericht te mogen lezen en bedankt voor het compliment.
Veel plezier van de aankoop.
Team 123 app
Hoi Karin,
Helemaal fantastisch om deze review te mogen lezen. Dank je wel voor dit mooie compliment en veel succes gewenst met de installatie.
Tot de volgende keer.
Willem
Hallo Gerrit,
Nou u steekt niet onder stoelen of banken dat de kookplaat bevalt :-)
Veel kookplezier met uw nieuwste aanwinst.
Met vriendelijk groet,
Team 123 app.
Beste JJ Soulier,
Top en dank voor de mooie review. Mede hiervoor doen we onze uiterste best.
Team 123 Apparatuur
Beste Wendy,
Leuk om te lezen en dank voor het compliment. Als het goed is staat de order gepland op 17 oktober. U ontvangt nog een tijdvak en een half uur voor aankomst belt de chauffeur even.
Tot maandag!
Willem
Beste AR,
Goed om te horen dat u tevreden bent. Dank daarvoor en veel plezier van de aankoop.
Groetjes,
Team 123 app.
Beste Sey,
Kort, krachtig en dank voor de positieve review.
Team 123 apparatuur
Beste Mar,
Super fijn om te horen en hopelijk was de appeltaart lekker :-)
Veel plezier van de Bosch oven en hopelijk weer tot een volgende keer.
Beste Claire,
Whauww! Schitterende review, heel erg bedankt hiervoor. Veel plezier van de bestelling en bij vragen horen we het graag.
Bertho - Team 123
Goedemorgen Ed,
Balen om te horen dat er iets niet is goed gegaan. Aanbieding en communicatie goed, dank daarvoor.
Als ik iets voor u kan betekenen bent u van harte welkom via 0318-456 000 of info@123apparatuur.nl.
Ik hoor het graag.
Bertho
Hallo Maria,
Vaak lezen we een mooie review als het goed gaat, maar dit horen we ook heel erg graag.
Dank voor de mooie review en succes met de overwegingen.
Beste Pim,
Super om te lezen en dank voor je mooie review. Heel veel plezier van de schitterende apparaten.
Team 123 apparatuur
Beste Fam. Maessen,
Goed om te horen en dank voor de mooie review. We zien u graag weer een volgende keer.
Team 123
Leuk om te lezen Hans. Dank voor de mooie review.
Spike
Beste Johan,
Goed om te lezen en dank voor de order.
Lisa
Beste Jurgen,
Helemaal top en we gaan met de verzending net zo ons best doen. Bedankt voor de mooie review.
Beste Fam. Meijer,
Wat een superleuk compliment. Dank u wel en bij vragen hoor ik het weer graag.
Francisca
Dag Micha,
Helemaal top om te lezen en dank voor de mooie woorden.
Bij vragen bent u weer van harte welkom.