Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Frank,
Helemaal super en goede keuze gemaakt met de Liebherr. Vergeet de apparaten niet te registreren op de website van Liebherr voor de 2+5=7 jaar garantie.
Succes!
Bertho - 123App
Beste Anna,
Top om dit positieve bericht zo te mogen lezen. Wederzijds bedankt voor de prettige communicatie en bij vragen ben je weer van harte welkom.
Veel plezier van de aankoop!
Francisca - 123App
Beste WB,
Leuk om te horen en we gaan er alles aan doen om de aflevering net zo goed te laten verlopen.
Wie weet dat uw cijfer dan nog een puntje omhoog kan ;-)
Beste,
Een dikke 10! Mooie woorden en een goede aankoop. Gefeliciteerd nogmaals met het schitterende inductiefornuis en veel kookplezier gewenst.
Willem - 123App
Beste Chris,
Helemaal top en hartelijk dank voor de wederzijdse prettige communicatie. Voor nu is het prima opgelost.
Bij vragen/opmerkingen sta ik je weer graag te woord.
Eric van 123App
Beste Tonny,
Hartelijk dank voor het aanvragen van de offerte en veel plezier gewenst van de aankoop.
Beste Sil,
Heel fijn om te lezen dat het zo snel is opgelost. Bedankt voor het achterlaten van deze review met mooie woorden.
Eric van 123App
Beste Fam. van der Ploeg,
Helemaal top! Het is nooit leuk om een beschadigd apparaat te ontvangen en al helemaal niet als deze al betaald is.
Het biedt ons weer de mogelijkheid om te laten zien dat een internetbedrijf dezelfde service kan bieden als de "winkel op de hoek".
Heel veel kookplezier!
Beste Willeke en Frans,
Heel erg leuk dat u ons ook beide noemt. Top om te horen dat het goed bezorgd is én geïnstalleerd.
Veel plezier van uw mooie apparaten.
Lisa en Spike
Beste Anita,
Top om te horen dat we onze beloftes weer nakomen. We proberen de mail altijd dezelfde dag te beantwoorden of anders snel de volgende ochtend.
Bedankt voor uw positieve feedback.
Beste Peter,
Heel erg fijn om uw duidelijke review te lezen en hartelijk dank voor de dikke 9!
Veel plezier van uw aankoop.
Bertho van Neerbos
Beste Peter,
Heel fijn om te lezen dat we ons onderscheiden in de uitleg van apparaten. Wij proberen u ook eerst te voorzien van goede productinformatie en daarna zien we wel of het tot een koop leidt.
Veel plezier van de aankoop.
Beste Jantinus,
Super om te lezen! Dank voor de review en veel plezier met de aankoop.
Beste jesse,
Top dat u klantenservice en site goed waardeert. Hartelijk dank daarvoor.
Excuses dat er zo'n lange levertijd op de monteur zat. De monteur moest van Senzanome zelf komen. Ook zij hebben anno 2023 te maken dat handige mensen zeer schaars zijn en dat de wachtijden dramatisch opgelopen zijn.
Hopelijk is het nu opgelost en wens ik u alsnog veel plezier van de aankoop.
Eric - Klantenservice 123App
Beste A. Damen,
Succes met het plaatsen van de mooie ATAG afzuigkap. Wederzijds bedankt voor de prettige communicatie.
Beste Remco,
Helemaal top om zo'n uitgebreide review te lezen, hartelijk dank daarvoor!
Bij een volgende aankoop helpen wij uiteraard weer graag verder maar voor nu veel plezier van de aankoop.
Beste,
Excuses voor het ongemak maar direct ook onze dank dat u niet uit emotie een 1 heeft gegeven. Uw geschreven informatie is meer waard dan een extra laag cijfer.
Veel plezier van de koelkast.
Beste Harrie,
Klinkt goed! Veel plezier van de aankoop en bij vragen zien we u weer graag terug bij 123apparatuur.
Willem van 123App
Beste Jordy,
Leuk om te lezen en heel erg bedankt voor de wederzijdse prettige communicatie.
Veel plezier van de aankoop.
Beste Saskja,
Helemaal super en dank voor de wederzijdse snelle reactie. Veel plezier van de nieuwe apparatuur en bij vragen weet u ons weer te vinden.
Beste JLB,
Goed om te lezen dat ook de website klantvriendelijk navigeert. Hartelijk dank voor de review en veel plezier van de aankoop.
Beste Kasia,
He-le-maal top en hartelijk dank. voor de mooie review. Gefeliciteerd met de schitterende keukenapparaten en we houden contact over de levering.
Succes met alle werkzaamheden thuis.
Bertho 123-App