Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Hoi Rico,
Goed om te horen dat het (wederom) goed is gegaan. Top dat je een review achterlaat en we geven het door aan de chauffeur.
Hallo,
Kort maar krachtig! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de gang van zaken.
Veel plezier van uw aankoop en tot het volgende bezoek.
Klantenservice 123 Apparatuur
Beste Henk,
Mooi om te lezen dat u (heel) tevreden bent over de gang van zaken. We staan ook de volgende keer weer graag voor u klaar en bedankt voor het mooie bericht.
Hi Roy,
Schitterende review en heel erg bedankt voor de mooie woorden. Heel veel plezier van de schitterende apparaten en bij vragen ben je van harte welkom.
Top!
Beste Anita,
Teamwork! Top om te lezen en we sturen je bericht door naar onze chauffeur. Veel plezier van de nieuwe vaatwasser :-)
Beste Sanne,
Heel leuk om te lezen en bedankt voor je aankoop. Veel plezier ervan en op naar een snelle levering.
Beste Jorhen,
Dank voor het mooie compliment!
Beste Karin,
Heel erg bedankt voor alle wederzijdse communicatie en heel veel plezier van de kookplaat.
U weet me te vinden :-)
Spike
Beste Monique,
Mooie complete review waarin ook de complimenten voor onze bezorgers wordt gedeeld.
Leuk en nogmaals dank.
Beste Jeroen.
Heel mooi, positief bericht en dank voor het compliment. Bij vragen sta ik je weer graag te woord.
Spike
Hoi Crijn,
We bellen direct zodra de bestelling binnen is. Dank voor de leuke reactie.
Hallo EWVW,
Wij zijn heel zuinig op terugkerende klanten en we blijven ons best doen.
Team 123app.
Hoi Freshta,
Helemaal top dank voor de mooie review.
Het 123 Team
Beste Jan,
Bedankt voor het mooie compliment. We zullen u direct bellen zodra de koelkast is binnen gekomen.
Tot snel!
Beste Nico,
Vandaag komen we bezorgen en veel plezier van de vaatwasser.
Willem
Hi Lars,
Leuk om je mooie review te lezen. Dank en veel plezier van je mooie kookplaat.
Beste Jurriaan,
Helemaal top om zo'n mooie review te mogen ontvangen. Heel vele plezier van de Siemens ijskast en we zullen de monteur uw positieve feedback doorspelen.
Het 123 team
Beste heer Henstra,
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier van uw aankoop gewenst.
Willem
Hallo LAura,
Gelukkig hadden we dit model ook op voorraad staan. Vandaag besteld, morgen in huis. Veel plezier van de mooie apparaten.
Beste Frans,
Graag gedaan en bedankt voor de prettige communicatie. Bij vragen weet u me te vinden.
Beste Joan,
Top hoor en veel plezier van de aankoop. Wie weet tot een volgende keer.
Hallo Mevrouw Ros,
Het contact met u was op en top! Dank voor de samenwerking en heel veel plezier van de schitterende apparaten.
Bij vragen houden we contact.
Hallo Ronald,
Waar gewerkt worden vallen spaanders maar de oplossing was snel gevonden. Wederzijds bedankt voor de prettige communicatie en de mooie review.
Beste,
Leuk om te horen en veel plezier van de apparaten. bedankt voor de mooie 10!!
Klantenservice 123app
Beste Otto,
U kunt weer koken in uw 2e verblijf :-) Veel plezier ervan en nogmaals dank voor de mooie review.