Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Chantal,
Helemaal top en we zijn qua keuzes ook niet over 1 nacht ijs gegaan.
Meerdere offertes gestuurd om uiteindelijk tot de beste keuze te komen.
Wederzijds dank voor alle prettige communicatie en heel veel kookplezier in de fantastische nieuwe keuken.
Spike van 123App
Beste RW,
Kort en krachtig; Dank voor de mooie review.
Beste Guy,
Hartelijk dank voor uw aankoop. U heeft helemaal gelijk dat de online betalingsvoorwaarden niet optimaal zijn.
Daarom adviseren wij onze Belgische consument om te betalen met de pinkaart bij de chauffeur.
Hartelijk dank en veel plezier van de aankoop.
Beste Fam. Peek,
Super om te lezen dat we het vertrouwen niet geschaad hebben. Wij helpen u de volgende keer weer graag op weg.
Beste Natasja,
Aaah heel leuk om te lezen en dank voor de mooie woorden.
Veel plezier van de mooie Novy afzuigunit en bij vragen weet u me te vinden.
Spike van 12App
Beste Jacco,
Helemaal top! Klopt, soms moeten we een paar dagen langer wachten omdat de fabrikant dan de vaatwasser niet op voorraad heeft.
De meeste modellen hebben we zelf op voorraad maar soms.....
Veel plezier van de mooie vaatwasser.
Beste Tini,
Leuk om te horen en dank voor het prettige telefoongesprek. We bellen direct zodra de vaatwasser er is.
Veel plezier van de aankoop.
Bertho van 123App
Beste,
Altijd fijn als u een review achterlaat voor andere consumenten.
Bedankt daarvoor!
Beste Ed,
Erg blij met je goede ervaring en de mooie review die je hebt achtergelaten.
Heel veel kookplezier van de schitterende apparatuur die is uitgekozen.
Bertho van 123App
Beste Fer,
Dank voor de mooie woorden en veel plezier van de aankoop.
Beste Heidi,
Heel fijn om te horen dat u een goed advies heeft gekregen aan de telefoon. Goede koop gewenst en bij vragen horen we het graag.
Hallo,
Helemaal top en dank voor de mooie review.
Team123App