Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Kim,
Dank voor je mooie review over prijzen en leverweek maar in het bijzonder de vriendelijkheid en behulpzaamheid.
Veel plezier van de koelkast en kookplaat.
Beste MvK,
En dat allemaal vanuit de luie stoel :-)
Veel plezier van de aankoop en bij vragen bent u weer van harte welkom.
Beste LS,
Dank voor het achterlaten van de review en goede aankoop gewenst.
Vriendelijke groet,
Beste Irene,
Heel erg blij met je mooie review. Ik weet zeker dat je bijzonder veel plezier gaat krijgen van de schitterende keukenapparaten.
Bedankt voor de prettige communicatie en bij vragen weet je me te vinden.
Francisca - 123App
Beste Jeffrey,
We zijn heel blij met nieuwe consumenten maar terugkerende klanten zijn voor een bedrijf GOUD waard.
Bedankt voor het schrijven van deze review.
Beste Johnny,
Whaauw! Vaak gaan reviews over de website, makkelijke betaling of mooie afbeeldingen maar deze wordt in positieve zin wel heel persoonlijk.
Daarvoor heel hartelijk dank en veel plezier van de geweldig mooie apparaten.
Willem - 123App
Beste Scott,
De communicatie was wederzijds erg prettig en ik dank u voor de mooie order. In week 19 nemen we contact op om een afspraak te maken voor levering.
Alvast veel plezier van de apparaten.
Bertho van 123App
Beste Lianne,
Heel fijn dat je onze goede bereikbaarheid aan de telefoon benoemd. Deze keuze heeft ons bedrijf bewust gemaakt om iedereen alle tijd te kunnen voor een goed stukje advies.
Dank voor de hele mooie review.
Beste Frank,
Fijn om te horen en dank voor de mooie 10!
Team 123app
Beste Demi,
Top voor het achterlaten van een mooie, positieve review. Hopelijk ligt de afwasborstel inmiddels weer in het aanrechtkastje :-)
Veel plezier van de aankoop.
Team 123app
Beste Gijs,
Meestal wordt alleen de klantenservice genoemd maar deze spelen we door naar de bezorgers. Helemaal top en dank voor de review!
Beste Greet,
Mooi om te lezen en dank voor de mooie order. Veel plezier van jullie mooie Liebherr.
Beste Lodewiekus,
Helemaal super om jullie positieve review te lezen. Veel plezier van de aankoop en bij vragen horen we het graag.
Beste Fam. Z.,
Top om te horen en bedankt voor de review én mooie woorden.
Veel plezier van de schitterende Siemens apparaten.
Rik - 123App
Beste Elwin,
Dit schitterende model van Siemens uit de nieuwste Studioline '23 was ook nog eens op voorraad. Als het goed is afgelopen vrijdag bezorgd.
Veel plezier van de combi stoomoven en bedankt voor alle prettige communicatie.
Goedemorgen Fam. van Gent,
Als het goed is komen we vandaag in de loop van de ochtend de kookplaat bezorgen. Een half uur voor aankomst belt de chauffeur ook nog even op.
Veel plezier van de mooie ATAG en op naar de 10 :-)
Bedankt voor de mooie review.
Beste Fam. de Jongste,
Fijn om te lezen dat het proces goed is verlopen. Bedankt voor de review en graag tot de volgende keer.
Beste,
Hartelijk dank voor de review en veel plezier van de aankoop.
Beste Sarahanne,
Hier word ik erg blij van en vind het super dat jullie het zo hebben ervaren. Dank voor alle prettige communicatie en bij vragen help ik weer heel graag verder.
Beste Raphaël,
Top dat het allemaal goed geregeld is en hartelijk dank voor de dikke 10!
Bij vragen hoor ik het weer graag.
Hoi Gerda,
Whaauw! Hopelijk krijg je net zoveel plezier van de apparaten als wij van de schitterende review.
Beste Bert,
Bedankt voor het geduld en heel veel plezier van de schitterende kookplaat.
Beste André,
Heel fijn om te lezen dat alle facetten goed zijn ervaren. Dank voor de mooie, positieve review en tot de volgende keer.
Beste Johan,
Helemaal super en dank voor de review.
Beste Ho,
Haha, dat zeggen ze niet iedere dag over m'n stem. Veel plezier van de aankoop en tot de volgende keer.
Lisa - 123App