Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.
Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.
Beste Meryl en Koen,
Bedankt voor jullie review. Ik kan jullie geruststellen: De geleverde koelkasten zijn niet veel minder zuinig. Ik begrijp dat het zo lijkt, maar de geleverde koelkasten zijn nieuw en vallen onder een andere schaal van energielabels. Deze is in maart 2021 geïntroduceerd, waardoor de zuinigste apparaten weer onderaan de schaal beginnen. Zo kan het zelfs zijn dat een A+++ wasmachine weer bij D begint.
Dit betekent dus niet dat het apparaat fenomenaal meer verbruikt. Het jaarlijks verbruik staat ook op het energielabel: daar kunnen jullie beter vergelijken hoe zuinig het apparaat echt is.
Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn. Hopelijk heb ik het op deze manier kunnen verhelderen, zo niet dan horen we het graag via emma@keukenloods.nl.
Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl