Keukenloods - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

G.Helweg 15-10-2024

10,0
Netjes via de telefoon te woord gestaan..daarna in de winkel netjes geholpen ..en uitgelegd.

Henny Tenge 15-10-2024

10,0
Na een bezoek aan de winkel werden wij heel prettig geholpen en goed geadviseerd. Bij de aankoop van onze nieuwe vaatwasser. Ook de afspraken over het plaatsen van de vaatwasser en het plaatsen zelf zijn prima verlopen.

Ton 15-10-2024

Goede hulp bij het uitzoeken en aandacht voor wat we wilden. Daarna alles besteld en het zo geregeld dat de bestelling in delen werd uitgeleverd; op meerdere adressen.

Rob 15-10-2024

10,0
Prijs/kwaliteit uitstekend. Wordt geheel van bestelling tot aflevering op de hoogte gehouden.
Voor het plaatsen wordt ik netjes benaderd om een afspraak te maken. Aflevering en plaatsing uitstekend uitgevoerd. Krijg daarna netjes de faktuur van betaling gehaald. Prima bedrijf

Rita van Galen 14-10-2024

10,0
Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding. Geen addertje onder het gras. Eerlijk en transparant over prijs en plaatsing artikel. In overleg afspraak gemaakt voor levering en plaatsing. Zeer tevreden over het artikel zowel als over de installatie.

Toon 14-10-2024

10,0
Zeer goed geholpen en een goed advies

Corry 14-10-2024

10,0
Duidelijke website, en zeer goed bereikbare klantenservice (!) toen ik belde voor extra informatie. Daar werd ik prettig en goed geholpen. Na de bestelling was er goede communicatie over de leveringsperiode, die klopte precies.
Degene die de koelkast kwam inbouwen verdient een pluim: rustig, secuur, voorzichtig met onze andere spullen en opnieuw een hele prettige communicatie.

Loozekoot 14-10-2024

7,0
Apparaat is prima, maar alleen de tekening van het aansluitschema klopt niet.
Aangesloten door een elektricien zoals op apparaat aangegeven maar stop sloeg er steeds op.

Roland van der Zwaag (Weerexperts) 14-10-2024

Duidelijke communicatie over bestelling, levering en voorwaarden. Afzuigkap goed geplaatst, juiste filters zijn snel nabezorgd.

Peter 14-10-2024

10,0
Heel duidelijke site waardoor een goede keuze gemaakt kon worden voor de nieuwe vaatwasser.
Het telefonisch contact was verhelderend en zeer prettig.
De levering ging prima en de montageploeg heeft de vaatwasser perfect geplaatst, aangesloten en getest.

JP 14-10-2024

Snelle levering, goede service ! Hier ga ik vaker bestellen

Leo en Thea 09-10-2024

Allemaal prima geregeld.
Goede service.
Afspraken worden nagekomen

Eric 08-10-2024

Was een klein dingetje niet goed gegaan bij de montage maar is gelijk opgepakt door het inbouwteam en naar alle tevredenheid verholpen zie je echt wel anders bij sommige concurrenten

Prima winkel 02-10-2024

10,0
Goedkoop, goeie service alles leverbaar en tussentijdse support ook uitstekend.

janet 02-10-2024

snelle service, niet leverbaar, goed alternatief. top

Bob 02-10-2024

Ruime keuze, goede webshop met veel productinformatie, gemakkelijk bestelproces en duidelijke informatie over het aflevermoment.

Daarnaast is de klantenservice van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bereikbaar. Klantenservice met een hoofdletter S!

Klein verbeterpunt is de filterinstelling op de website. Deze werkt niet helemaal zoals verwacht.

Ruud 02-10-2024

We zijn netjes geholpen door iemand met nog niet erg veel ervaring.
Hierdoor duurde het allemaal wat langer, maar hebben uiteindelijk wel een vaatwasmachine gekocht naar tevredenheid.

Henk Stoop 01-10-2024

Opzoek naar nieuwe keuken apparatuur Werden wij gastvrij ontvangen op de afgesproken tijd.
Werden goed geïnformeerd over de diverse mogelijkheden!

Levering volgens afspraak.
Wij konden goed anticiperen op de offerte.

Vakkundige monteur!

D Jonkers 01-10-2024

10,0
Prima prijs, apparaat keurig afgeleverd. Vriendelijke bezorgers en fijne communicatie over levering.

Nico 01-10-2024

Bestelling snel en keurig afgeleverd.

P 01-10-2024

10,0
Goede service, behulpzaam personeel.

Jeannet 01-10-2024

10,0
Duidelijk site en de goedkoopste!
Ook aan de telefoon goed geholpen en de levering was keurig op tijd met vooraf een sms, erg fijn allemaal (en een fijne inbouwkoelkast:))

Mira 01-10-2024

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Willem 01-10-2024

Duidelijke site met veel mogelijkheden. Voorkeur naar het product vanaf het bedrijf. Snelle en nette levering door correcte chauffeur. Behulpzaam .
Product voldoet aan alle eisen en was zo te installeren. Erg tevreden over keukenloods.

HMJ 01-10-2024

10,0
Het is geweldige aanwinst en opmerkelijk de helft zuiniger dan die van oude koel- en diepvriescombinatie. De monteurs deden zeer goed en hulpzaam. Dankbaar . Goede keuze en echte aanrader bij Keukenloods. Aanbevolen

Toon meer reviews