Keukenloods - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Bart 01-10-2024

10,0
Nette communicatie keurig afgeleverd!

Noor 01-10-2024

10,0
Super blij met onze keuken apparaten. Heel fijn dat we zelf de levering konden inplannen en dat ze geleverd werden in het aangegeven tijdslot. We zijn goed geholpen bij het uitkiezen van apparaten die aan onze eisen voldoen!

Joyce 19-09-2024

10,0
We purchased our appliances from Keukenloods in Drunen. The showroom was impressive with a wide arrange of products and kitchens to view. The sales advisor was very helpful and informative about the products and even recommended the appliances which we purchased based on our needs and budget. I would definitely go back to the store for any kitchen upgrades!

D. Marjot 17-09-2024

10,0
In Almere vriendelijk en behulpzaam geholpen bij de aanschaf van een nieuwe inbouw koel-vries combinatie. Die was nml stuk gegaan in de vakantie, balen. De levering en plaatsing was gelukkig ook snel en heel correct. We zijn zeer tevreden. De keukenloods heeft ook onze keuken geplaatst in 2006 naar tevredenheid.

Marco Rietveld 17-09-2024

Snel besteld en snel geleverd en super vakkundig geplaatst en oude weer mee retour genomen , topzaak en zeer vakkundig personeel

Annelies 17-09-2024

10,0
Goede en vriendelijke informatie om tot keuze te komen. Service bij plaatsing was geweldig.

Kees 17-09-2024

10,0
Ik had al eerder bij Keukenloods.nl besteld en ook nu weer een prima aankoop gedaan. Razendsnel geleverd. Van tevoren een mailtje gekregen hoe laat de chauffeur er zou zijn en ook de belofte waargemaakt. Wederom perfect tot in de keuken afgeleverd. Ik koop mijn witgoed alleen nog bij Keukenloods.nl.

Anne S 14-09-2024

10,0
Vriezer is op afgesproken moment door een hele vriendelijke medewerker afgeleverd tot in de keuken!

Zeer goed 13-09-2024

10,0
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen , prijs was zeer scherp , al met al een heel prettige ervaring.

Bart 13-09-2024

10,0
Goeie overzichtelijke website duidelijk in de communicatie van levering vriendelijke bezorger!

Hendrikx BS Lahrhof 13-09-2024

Duidelijke en overzichtelijke site. Prijzen zijn concurrerend met andere winkels. Goede bezorging, spullen worden op de plaats gezet waar je ze wil hebben. Een aandachtspuntje is dat ze de rekening na betaling met pin sneller en zonder dat je moet bellen doorzetten. Een fijne winkel die ik iedereen kan aanbevelen.

henk 13-09-2024

10,0
goede en duidelijke website, goede communicatie over de levertijd en vriendelijk behulpzaam bij aflevering.

jan 13-09-2024

10,0
ruime keuze van apertuur, vriendelijk en goed geholpen, ware al eerder geweest, jaren geleden , voor een koelkast, daarom nu ook weer.

Paula 12-09-2024

Goede omschrijving op de site. Je krijgt wat je besteld. En snel. Tekst moet langer dus ik zeg nog eens dat ik zeer tevreden ben.

Eef 12-09-2024

Goede service en snelle levering van het artikel bij een goede zaak. Hier heb ik namelijk ook de keuken voor een aantal jaar terug gekocht waar ik zeer tevreden over was

Carla cd’s weetering 12-09-2024

Keurige nette winkel heel vriendelijk personeel netjes en beleeft ter woord gestaan vragen correct beantwoord en advies prima bedrijf

Ton 12-09-2024

10,0
Eerder geleverd dan verwacht netjes geplaatst en emballage keurig meegenomen

frank 12-09-2024

2,0
2 x afzuigkap van Inventum 2x beschadigd word wel telkens opgelost maar zit al weken zonder afzuigkap. slechte ervaring met keukenloos tot nu toe.

Gertjan 12-09-2024

Na eerst in de fysieke winkel te zijn geweest waar ik heel goed en vriendelijk ben geadviseerd heb ik aan de hand daarvan een bestelling op de webshop geplaatst.

Gertjan 12-09-2024

Guus 12-09-2024

10,0
Dit product hebben wij een aantal jaren terug ook gekocht bij U .
De prijs en service was toen ook al goed 👍

Steven Elferink 12-09-2024

De webshop van Keukenloods bood als enige de mogelijkheid om een Quooker kraan (die na een jaar of 12 wat ging lekken) los aan te schaffen. Andere partijen bieden alleen een volledige Quooker set aan, en dan ook nog vaak zonder prijsinformatie. Helaas niet op voorraad, maar na anderhalve week werd de kraan keurig bezorgd. Fijn was ook dat er de mogelijkheid bestond om te vragen naar integratiemogelijkheden.

Cool-Summer BV 12-09-2024

10,0
Top bedrijf, gewenste artikel niet meer verkrijgbaar, vervangende oplossing gezocht en gevonden door De KEUKENLOODS.NL
besteld, dag erna in huis.
Perfecte zakenpartner.

Tevreden klant 06-09-2024

Afspraak is afspraak en deze is keurig nagekomen. De levering was op tijd. Het witgoed artikel is netjes afgeleverd en de oude machine is meegenomen. Niets op aan te merken.

Joke Spijkerman 05-09-2024

Goed en duidelijk uitleg van medewerkster.
Snel geleverd en vriendelijke monteur.
Keuken loods was aanbevolen door vrienden.

Toon meer reviews