Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.
Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.
Beste Loos,
Ik begrijp dat dit vervelend is. Wanneer een product schade heeft, laten we inderdaad eerst een monteur van de leverancier ernaar kijken. Die heeft de nodige kennis hiervoor. Wanneer deze bepaalt dat de machine niet defect is, kunnen wij helaas geen nieuwe aanbieden. Mijn excuses hiervoor.
Hartelijke groeten, Emma
Die discussie hebben we een half jaar gevoerd, als koper heb je ook rechten, zeker twee weken na aankoop, maar zoals wij zeggen, geen goede ervaring met keukenloods dus voor ons nooit meer
L.S.,
Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses dat dit is gebeurd. Zou je je ordernummer kunnen mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan kijk ik met je mee.
Groeten, Emma