Keukenloods - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Ewald Zwaan 27-08-2024

Goede service, mooie prijsafspraak gemaakt. Gewoon goed. Zoals je van een leverancier mag verwachten.

Peter 26-08-2024

10,0
Duidelijke website met goede (merk) artikelen voor de laagste prijs. Daarenboven een keurige levering op afgesproken datum en tijd. Ik raad Keukenloods aan.

Jan 25-08-2024

Ee werd meegedacht met redenen aanschaf vaatwasser voor mogelijke alternatieven. Men neemt de tijd!

Aad 23-08-2024

10,0
Gewoon super bedrijf goede website vooral duidelijk ook met leverdatum , en producten goede kwaliteit en prijs.

Mathias 23-08-2024

Wij moesten onze koelkast van 25 jaar oud eindelijk maar eens vervangen. We hadden ons goed verdiept en een bepaald type uitgekozen. Maar in de winkel ter plekke kregen we heel goede en deskundige informatie en daardoor wijzigde onze keuze. We zijn nu heel tevreden met de koelkast en hij voldoet perfect aan onze verwachtingen.

Jettie. 23-08-2024

We zijn weer heel goed geïnformeerd en en hebben een goede keus gemaakt dankzij het advies van XXX in de winkel Amsterdam Z.O.
We zijn heel blij met onze aankoop.

Lou 23-08-2024

We werden door Bauknecht verwezen naar Keukenloods. Hebben telefonisch contact gehad met een medewerker die goed en vriendelijk adviseerde. over afzuigkap en installatie.
Tijdens dit gesprek overgegaan tot aankoop.

Lia 22-08-2024

Prettige winkel, leuk geholpen. Bezorging apparatuur netjes verzorgd.

Minpuntje. Geen vermelding in de winkel dat voor uitpakken en meename verpakkingsmateriaal van te voren plaatsing had moeten besproken worden a € 75,—. Dat was ons in de winkel niet verteld.

Siemens Koelkast 22-08-2024

10,0
Uitstekende service en gebruiksvriendelijke website

Wij kopen al jarenlang onze keukenapparatuur bij Keukenloods en zijn elke keer weer zeer tevreden. De website is gebruiksvriendelijk en maakt het gemakkelijk om snel te vinden wat we nodig hebben. De levering is altijd keurig volgens afspraak, en ook dit keer was dat het geval met onze nieuwe Siemens koelkast. De monteur die de koelkast kwam plaatsen, was niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk vakbekwaam. Al met al zijn wij wederom erg tevreden en zullen zeker in de toekomst weer bij Keukenloods bestellen. Kortom, een zeer positieve ervaring van begin tot eind. Aanrader!

Raai 22-08-2024

Wij kopen vrijwel alles bij de Keukenloods. We worden er altijd vriendelijk geholpen. Het
Personeel adviseert en denkt met ons mee. Ze laten de voor- en nadelen zien van verschillende apparaten en opties.

Rakeesh 22-08-2024

Prima geholpen en de afspraken zijn nagekomen als vastgelegd. Daarnaast was mijn apparataat net iets voordeliger dan elders.

Jeroen 22-08-2024

10,0
Prima oven en snel geleverd. Ook de websitebezoek is prima met alle juiste info en scherpe prijzen

Gerard 22-08-2024

10,0
Onze kookplaat begaf het, bij de keukenloods in Almere een nieuwe gekocht, deze is nog dezelfde middag geplaatst. Dat noem ik nou een TOP service

Tineke 22-08-2024

10,0
Gemotiveerd personeel, prima uitleg en snelle bezorging, dat is wat een klant op prijs stelt!

Maarten de Rijke 22-08-2024

10,0
Eerlijk advies, goed geholpen met de keuze en de mogelijkheden . Ruime keuze.
Snel geleverd, goede service, scherp geprijsd.

Jan 22-08-2024

10,0
Prima prijs en dag erop geleverd en op de afgesproken tijd. Offerte telefonisch
aangevraagd was wel 100 euro meer dan ik op internet heb betaald.

Ronn 18-08-2024

10,0
Zeer vakundige en vriendelijke medewerkers.
Informatie over een inductiekookplaat met afzuiging en de bijbehorende installatie was zeer kundig.

Av 13-08-2024

Buitengewoon blij met mijn aankoop. Scherpe prijs, goede en duidelijke klantenservice. Levering was snel.

Patrick 12-08-2024

Duidelijk en overzichtelijke webwinkel. Zeer professioneel en klantgericht, snel en hebben prima prijzen

een tevreden klant 09-08-2024

Een gemakkelijke site. eenvoudig de gewenste producten te vinden. Erg fijn dat er een adres bij staat. Geeft vertrouwen. Kookplaat snel gekregen tegen voordelige prijs.

Dick 09-08-2024

10,0
Na in verschillende winkels gekeken te hebben werden we geattendeerd op de keuken loods .
Daar vonden wij de afwas machine met een front bediening, passend bij onze portemonnee.
Goed advies en drie dagen later geleverd.
Nogmaals bedankt.

Prima inductie plaat 07-08-2024

Leuke, deskundige verkoper.
Wij werden prettig geholpen en kregen ook nog een goede tip

Rob van A 06-08-2024

Ontzettend goed en snel geholpen in de winkel, de verkoper kon ons direct een goede vaatwasser aanbevelen voor een goede prijs. Ook de levering was snel namelijk de volgende dag en die kwam helemaal op tijd hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden.

Eduard 06-08-2024

10,0
Zeer prettig geregeld allemaal prima apparaat. Chauffeur vriendelijk en behulpzaam.

Pien 06-08-2024

Ondanks mijn zware vermoeidheid ten gevolge van COVID, ben ik toch goed en geduldig geholpen door de medewerking in de winkel.
De monteur was deskundig en vriendelijk.
Had veel spullen bij zich. Met de apparaten en de verpakkingsmaterialen leek er wel alsof er bom ontploft was.
En ineens was het weer leeg!!
Alleen het gruis van het boren lag er nog. Dat heb ik zelf maar weggezogen. Geen probleem!

Toon meer reviews