Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.
Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.
Beste Eroglu,
Bedankt voor je review. Ik begrijp dat de levertijd langer is dan verwacht, en dat dit erg vervelend is. We doen ons best om apparaten zo snel mogelijk te leveren, al zijn we in sommige gevallen afhankelijk van de fabrikant. Enkele fabrikanten kunnen daarnaast niet genoeg produceren om aan de vraag te voldoen.
Helaas heeft dit ertoe geleid dat we de producten niet eerder kunnen leveren. We proberen hierover duidelijk te communiceren, en ik zie dat dat helaas niet voldoende is gelukt. Dat spijt ons.
Als je wil, kijken we graag met je mee voor alternatieve producten die beter leverbaar zijn. In dat geval hoor ik het graag via emma@keukenloods.nl.
Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl
Beste Emma,
Heb er over gebeld en uw collega gesproken.
Uw collega heeft mij verteld dat Liebherr, Miele, Neff, Gagenau en Miele/Bosch allen leveringsproblemen hebben.
Dat een alternatief erg moeilijk is! Dus mijn vraag of we niet naar een Miele kunnen kijken ipv Liebherr was niet succesvol.
Mocht u daadwerkelijk/oprecht denken dat we er samen uit kunnen komen met een vergelijkbare apparaat, dan verneem ik dat uiteraar graag. Wel ga ik ervan uit dat u niet een paar honderd meer vraagt zoals één van uw collega's dat deed voor een niet eens vergelijkbare apparaat!