Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.
Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.
Beste Kuijs,
Ik heb van mijn collega begrepen dat je langs bent gekomen om een apparaat op te halen. Hij heeft verzocht om een mondkapje op te zetten en is na 5 minuten teruggekomen met het bestelde apparaat. Vervolgens is een andere collega meegelopen naar de auto om het apparaat erin te helpen.
We vragen aan iedere klant om een mondkapje op te zetten. Dat is vervelend, maar we vinden veiligheid belangrijk en doen ons best om dit na te streven. Daarom brengen we het apparaat eigenlijk niet naar de auto toe. In deze situatie is dan ook een uitzondering gemaakt. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen.
Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl
Beste Marco,
Mijn collega van de service-afdeling heeft inmiddels een aanbod gedaan om de extra kosten te compenseren. Hopelijk is het hiermee naar tevredenheid opgelost.
Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl