Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.
Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 16 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.
Beste Fam Robbers,
Ik begrijp dat het niet helemaal goed is gegaan met de levering en montage, wat vervelend! Ik zal dit opnieuw neerleggen bij mijn collega's, met de vraag om dit zo snel mogelijk op te pakken.
Beste Sjaak,
Dat is erg vervelend, mijn excuses hiervoor! Ik begrijp dat er al water in de vaatwasser zat. Dat komt niet omdat de vaatwasser al gebruikt is, maar omdat deze is getest in de fabriek. Dat gebeurt ook bij onder andere wasmachines. Zo wordt gekeken of de vaatwasser goed waterdicht is. We leveren daarnaast geen tweedehands producten af.
Ik leg je klacht graag opnieuw neer met mijn collega's. Wellicht zijn ze er nog niet aan toe gekomen vanwege de drukte. Wil je hiervoor je ordernummer toesturen naar emma@keukenloods.nl? Dan gaan we direct aan de slag.
Beste Sjaak,