DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Adrie Pesschier 14-01-2024

Het assortiment is heel groot ik slaag altijd een prima kwaliteit-prijs verhouding.
De telefonische lijn voor advies is zonder wachten.
De levering klopt voor 21.30 uur besteld de andere dag bezorging.

Anne 14-01-2024

10,0
Ik heb er nicotine pleisters besteld en ze zijn altijd de volgende dag al in huis. Ruime keuze uit allerlei producten en heel fijne website.

MMvO 13-01-2024

Al jaren bestel ik artikelen bij De Online Drogist en alles wordt altijd voor een schappelijke prijs, op tijd en goed ingepakt geleverd. Dus ik blijf gewoon klant.

Gewoon goed 12-01-2024

Het werd netjes bezorgd en ze hielpen mij met de kortingcode bij de klantenservice omdat ik hem niet werkend kreeg, zodat ik alsnog de korting had.

djy 11-01-2024

Site gebruiks vriendelijk; levering snel en keurig ! Kwaliteit is constant; meerder ervaringen met deze leverancier !

Bobby 10-01-2024

10,0
Goede webwinkel, goede services en betaalbare prijs en makkelijk te bestellen!

Rein Statema 09-01-2024

10,0
Hoogst ongebruikelijk om een 10 te geven, maar mijn ervaring met De Online Drogist is van de buitengewone categorie!
Ik bestelde een pakketje en dat zou op 3 januari om 13.51 bij mij thuis afgeleverd zijn. Barcode, alles erop en eraan. Echter, ik heb helemaal niets ontvangen dus bij de vervoerder geprobeerd te claimen. Dat heeft me enkele uren gekost en geen resultaat opgeleverd Toen ik dat aan de D.O.D meldde, was men zo coulant om nogmaals een pakketje met dezelfde inhoud te sturen zonder factuur!. Ik ervaar dat als pure klasse! Neem aan, dat zij verder bij de vervoerder claimen.....

Belle 08-01-2024

10,0
Fijne webwinkel met mooie aanbiedingen. Via mail wordt je op de hoogte gehouden over de levering. Een keer was 1 product niet meteen leverbaar. Dit werd netjes via mail gemeld en nagestuurd. Een keer was het product helemaal niet meer leverbaar. Ook dit werd gemaild en ik kreeg meteen mijn geld terug. Dus zeer tevreden!!!

Zus 06-01-2024

Prettige overzichtelijke webshop waar ik snel alles kan vinden wat ik nodig heb. Er is meer keuze en de prijzen liggen ook lager in vergelijking met de plaatselijke winkel.

Ella 04-01-2024

10,0
Prima site, snelle levering, goede producten en zeer scherp geprijsd. Zeer aanbevelingswaardig !

PK 04-01-2024

10,0
Zondag besteld met twee kerstdagen er tussen en op donderdag geleverd. Hier hadden we niet op gerekend .

Christina 01-01-2024

10,0
Snelle levering, goede betaalbare producten en verpakt, goede klantenservice

Cd 30-12-2023

Snelle en acurate afhandeling van mijn bestelling , met een héél snelle levering … me happy !

Linda RS 26-12-2023

De Online Drogist is een betrouwbare online winkel, snelle levering. Ik bestel al jaren hier mijn voedingssupplementen en soms ook glutenvrije producten. Helaas valt het merk HappyBakers mij tegen, zeer droge kerststol. Maar daar kan de OnlineDrogist zelf niets aan doen.

Christine 24-12-2023

10,0
Veel keuze, nette verzending, prima producten al meerdere keren besteld, altijd tevreden.

D. 24-12-2023

7,0
Snelle levering en de goedkoopste.

Wat ik alleen jammer vind is de verpakking. Het is een pakketje wat gewoon in de brievenbus past, het wordt nu in een grote doos bezorgd waar je dan ook nog voor thuis moet blijven. Allemaal onnodig.

Fred 23-12-2023

10,0
Prima shop om te winkelen. Een ruim assortiment, heel goede aanbiedingen en een zeer snelle levering.

Anitra 23-12-2023

Altijd snelle levering en producten worden goed verpakt. Nooit problemen, goede prijzen/aanbiedingen. Heel professioneel! Aanrader!

Edith 22-12-2023

10,0
Elke keer vergelijk ik de prijzen en verzendkosten van diverse webwinkels maar elke keer is de online drogist de aantrekkelijkste (iets hoger maar geen verzendkosten)
Makkelijk een bestelling te plaatsen en super snel en goed geleverd!

Hilde 22-12-2023

10,0
Bestel al jaren met regelmaat bij de online drogist
Groot assortiment, goede prijs en ben altijd op de hoogte als het is ingepakt en verstuurd
Vandaag besteld en morgen in huis, geweldig houden zo.

Géa v.d.Bolledomus 19-12-2023

Alles was duidelijk en ik kon een goede keuze maken. De levering was ook op de afgesproken tijd. Jippie !!

Pien 19-12-2023

Keurig geregeld , alleen minder lucht of kleiner verpakking zou duurzamer zijn

Johanna 18-12-2023

Prettige en duidelijke webshop met uitgebreid aanbod en keurige en snelle levering!

Pieter 16-12-2023

Grote keuze en zeer snelle levering. Prijzen ook oke. Ben erg tevreden. Raad een ieder aan om hier te winkelen.

Peter van den Hurk 16-12-2023

Zeer ruime keuze.