DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

De-Online Drogist. 17-08-2022

Ik bestel al heel lang bij de on-line drogist. Het is geweldig. Je besteld, en een dag later heb je het binnen. Heb je vragen, kun je altijd bellen, en hun nemen alle tijd, om je te adviseren. Of dingen op te lossen ( indien nodig) Ik ben heel blij met de on-liine drogist.

Miriam 16-08-2022

4,0
Bestelling was niet geleverd zoals ik had aangegeven ik moest naar een postpunt post-nl ophalen, en de verpakking was gerimpeld

Margret 16-08-2022

Natuurlijk vergelijk ik de prijzen van mijn gewilde artikelen. Daar supplementen best duur zijn, komt de online drogist regelmatig met kortingen.
Maar ook snelle levering is van belang.

Cornelia 15-08-2022

10,0
De online drogist is heel goed omdat alles secuur eraan toegaat:
de verpakking, de verzending (via PostNL.) en de informatie via de klantenservice.
De verhouding kwaliteit en prijs van de producten is uitstekend!
Het is een bedrijf dat in alle opzichten betrouwbaar is.
Daarom ben ik zo graag klant bij hen.

D.Koerts 13-08-2022

10,0
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon. Niet te beroerd om producten te vergelijken voor een goed advies. De bestelden producten snel en netjes verzonden.
Zeker een aanrader, betrouwbaar en vriendelijk.

Marijke 11-08-2022

Prima webshop. Altijd alles op tijd geleverd, klasse, ook als er een probleem zou zijn wordt het perfect opgelost.

Katrien lowie 10-08-2022

10,0
Vlotte bediening, correct, netjes, prijsvriendelijk, groot aanbod, keuze uit vele goede merken.

OnlineKoper 10-08-2022

10,0
Snelle levering, professioneel, ze denken mee, Klanten service snel. Veel keuze aan producten. Ik kan ze zeker aanraden.

Juutje 10-08-2022

10,0
Fijne winkel bestel hier vaker
Altijd snel in huis
En vaak aanbiedingen dat is ook wel fijn

Jac Nooijens 09-08-2022

De bestelde artikelen waren snel en correct bezorgd.
Ook het bestelproces via de website was gebruikersvriendelijk.

jokescheffer 09-08-2022

7,0
prima produkten, goed verpakt, over het algemeen ( dit keer niet) volgende dag in huis

snelle levering 09-08-2022

10,0
Heel veel aantrekkelijke aanbiedingen en een zeer snelle levering van de bestelde artikelen.

Ineke 09-08-2022

Duidelijke site en de bestelling is de volgende dag binnen.
Ik bestel er altijd .
Aanrader.

online drogist 08-08-2022

de bestellingen bij de online drogist zijn altijd op tijd heel goed verzorgd de service is uitstekend warm aanbevolen

al jaren bestellingen gedaan alles perfect geregeld altijd op tijd goede sercice.

kees 08-08-2022

10,0
heel fijn, snelle levering en vertrouwd kopen ook dankzij achteraf betalen.
prima keus en prijsgunstig.

Lucien Kasto 07-08-2022

Ik heb vaak een bestelling gedaan en heb hier alleen maar goede ervaringen mee.. bestellingen altijd netjes ontvangen volgens afspraak en in de ontvangen e-mails staan alle informatie duidelijk weer gegeven.
Tot de volgende bestelling

Creusje 06-08-2022

Zeer snelle levering, verschillende betaalmogelijkheden, zeer breed assortiment, netjes verpakt en altijd complete bestelling geleverd.

Anouschka 05-08-2022

10,0
Altijd snel en goede levering! Zorgvuldig ingepakt en als niet correct is snel opgelost

Wilma 05-08-2022

Snelle levering van goede producten!
Per mail krijgen we bericht van artikelen in de reclame die we eerder besteld hebben.
Heel prettig!

Online1 05-08-2022

Snelle levering, veepakking uitsteket en passend, dus geen waanzinnig grote doos. Producten in goede staat aangekomen.

J.de Heer 05-08-2022

10,0
Ik bestel altijd bij De Online drogist. Bestelling wordt snel verzonden, meestal dag later na het bestellen in huis. Verpakking uitstekend. Geen klachten.

Sophia 04-08-2022

10,0
Ik koop hier al jaren omdat het lage prijzen zijn want ik check ook bij anderen en een hele snelle levering in kartonnen doosjes die prima passen bij de zending en niet van die grote dozen opgevuld met papier of plastic

Sylvia 03-08-2022

10,0
Snelle levering. Goede prijs, kwaliteitsverhouding.
Groot assortiment.
Netjes verpakt en perfecte service. Kortom een aanrader om hier te bestellen.

S. Haanstra 02-08-2022

Al meerdere jaren koop ik voedingssupplementen bij De Online Drogist. Ik ben er erg tevreden over.
Het wordt altijd keurig verpakt (in niet onnodig te grote dozen) geleverd. En je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten.
Ook vaak goede aanbiedingen waardoor shoppen bij De Online Drogist nóg interessanter wordt. Dik tevreden dus.

Anneke 02-08-2022

2 after de beet rollers besteld. Prima product trouwens.
Keurig op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling was en de dag erna al in huis. Prima!

Toon meer reviews