Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.
Beste klant,
heel erg bedankt voor het plaatsen van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als u een product ontvangt met een korte houdbaarheidsdatum, kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@deonlinedrogist.nl zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Wij vernemen graag nog van u.
Met vriendelijke groet,
Beste Melissa van Rossem,
allereerst wil ik u graag bedanken voor het plaatsen van de review. Wij hebben inmiddels via de whatsapp nog even contact met u gehad en aangegeven dat dit niet helemaal is opgepakt zoals wij dit graag zouden zien. Wij hebben het aankoopbedrag van het product terug gestort op uw rekening, omdat op de site inderdaad niet helemaal duidelijk was dat dit om een uitwending product ging. Dit is inmiddels aangepast op onze website . Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Beste B.
heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben even het whatsapp gesprek erbij gezocht om te kijken wat er precies aan de hand is. Het is vervelend dat het gratis product uit de op=op actie niet meegeleverd kon worden, helaas was u net te laat en waren de gratis samples op toen uw bestelling werd verwerkt. Dat kan natuurlijk ook gebeuren en dit stond ook vermeld op onze site. Het is begrijpelijk dat u hierover contact zocht. Uw vraag om een andere oplossing is inderdaad blijven liggen, dat is niet goed te praten. Waarschijnlijk heeft de drukte hier parten bij gespeeld.
Het is fijn dat u zelf hierop terug gekomen bent en wij dus alsnog een oplossing konden zoeken. Die is u geboden in het vergoeden van de waarde van de gratis sample, 1 euro 50 in dit geval. Op uw bestelling van net 20 euro, is dit een nette oplossing geweest, zeker omdat het om een gratis sample ging waar van te voren al over aangegeven was dat het een op=op actie betrof. U bent ook direct met deze oplossing akkoord gegaan. Jammer dat u niet direct gemeld hebt dat u dit een te summiere oplossing vond, dan hadden we samen wellicht een andere oplossing kunnen vinden.
Met vriendelijke groet