DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Joost M. 11-01-2023

(Na-) bestellen is kinderlijk eenvoudig, prijzen zijn goed en de levering vindt pijlsnel plaats. Kortom: chapeau!

Jennette 11-01-2023

Ik vond de site bij toeval, maar blijf erbij omdat ik erg tevreden ben. Vrijwel alle producten die ik nodig heb en soms niet bij de gewone drogist kan krijgen kan ik er bestellen. De volgende dag heb ik het in huis. De prijzen zijn doorgaans lager dan in de gewone winkel. Ik heb nog geen problemen ervaren bij deze webshop. Ik vind het ook erg plezierig dat ik er op wordt geattendeerd dat een bepaald product waarschijnlijk bijna op is en bijbesteld moet worden.

Roodkapje 1964 11-01-2023

Altijd snel en in nette verpakking gestuurd.
Waren alle shops maar zo!

Ik heb nu nieuwe scheerspullen besteld, maar die heb ik nog niet gebruikt.
Maar dat zal wel OK wezen.

Wim 11-01-2023

Het is inderdaad vandaag besteld de volgende dag geleverd. Goed verpakt. De prijzen van de artikelen zijn beduidend lager dan andere winkels of webwinkels.

Rein 11-01-2023

10,0
Ben al jaren klant, en ik vind het echt een super goede winkel.
Nog nooit klachten gehad, makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd.
Kortom een echte aanrader.

Gert 10-01-2023

10,0
Een goede en overzichtelijke website, concurrerende prijzen en een snelle verzending.

chris 10-01-2023

10,0
Fijne winkel met een grote keus aan produkten en heel snel geleverd. Niet anders dan uitstekend te noemen.

Elisabeth A 09-01-2023

10,0
Ik koop al geruime tijd bij de Online Drogist. Elke keer ben ik tevreden en als er iets niet op voorraad is, dan zie je dat gelijk.

Breevaart 09-01-2023

Zeer snelle en correcte levering. Prijzen zijn over het algemeen zeer concurrerend.

?. 07-01-2023

Goed overzicht over de eigenschappen van de producten ,eeen snelle levering en veel keuze
door de diverse merken aan te bieden.
En dit alles tegen een prettig prijsniveau.
Gaat u alstublieft zo door want klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de sleutels tot succes.

Met een vriendelijke groet,

Beate 07-01-2023

10,0
Altijd een snelle service, een breed assortiment en goede prijzen!

b.h.c. klaassen-hartjes 07-01-2023

bestellen al langere tijd bij de online drogist. altijd correcte levering, gunstige prijs. goede informatie betreft de levering via de mail.

S 06-01-2023

1,0
Ik had mondspoeling besteld. Er stond op site dat alles extra beschermd wordt ingepakt. De fles mondspoeling zat gewoon los in de doos met geen enkele bescherming. De fles heeft een deuk. Het regende buiten, dus de doos wat zeiknat.
Officiele reactie van De Online Drogist 19-01-2023

Beste S,

allereerst willen we u graag bedanken voor het plaatsen van een review. Wij hebben inpakmachines die de doosjes op maat kunnen snijden zodat opvulpapier niet nodig zou moeten zijn. Dit is duurzamer. Vervelend dat het product toch niet goed bij u is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou u hierover even contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we even kijken hoe we dit het beste voor u op kunnen lossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
De Online Drogist

Ws 06-01-2023

Prettige winkel met veel producten en declevering is snel en netjes. Vaak ook aanbiedingen.

Jessica#123 06-01-2023

10,0
Bepaalde voedingssupplementen bestel ik het liefst bij DeOnlineDrogist. Vlotte levering, keurig verpakt. Je krijgt echt waar voor je geld.

Doris 05-01-2023

10,0
Inmiddels bestel ik al jaren bij deOnlinedrogist. Zij hebben een fijne website, groot assortiment en aantrekkelijke prijzen. Tevens verkopen zij glutenvrije producten. Zelden is er iets niet op voorraad. Daarnaast kan je rekenen op een correcte en snelle levering van je bestelling. Groot compliment voor de inzet en de klantgerichte medewerking van alle medewerk(st)ers.

TamaW 05-01-2023

wederom de juiste goederen gekregen en keurig op tijd geleverd. Wel jammer dat er tegenwoordig zulke grote dozen voor gebruikt worden, die bovendien niet makkelijk te openen zijn met artroseklachten...

Online drogist 04-01-2023

deze shop heeft de producten die ik vaak moeilijk kan vinden bij een drogist of apotheek (van Roche Posay)
levering was heel vlot, prima service

Martin Verkerk 01-01-2023

Correcte levering met zorg verpakt en op tijd geleverd, begeleid door mailberichten die het verloop van de bestelling melden!
Wij bestelden vanuit Portugal een aantal artikelen die binnen een week keurig bezorgd werden en zonder verpakkingsschade!

Willy 01-01-2023

Het heeft een uit gebreid assortiment, snelle levering. Zeer deskundige klantenservice. Zeer tevreden.

F. Van Terwisga 01-01-2023

Duidelijke productomschrijvingen en een snelle correcte afhandeling van de bestelling.

DeOnlineDrogist.nl 31-12-2022

Snel en goed geholpen en bestelling ontvangen.
Niet duur en dus betaalbaar.

Wiel 31-12-2022

Is en blijft een goede drogist, tenminste voor mij ,iedereen moet zelf oordelen.

Bernard 30-12-2022

gebruiksvriendelijke webwinkel, goed toegankelijk, ruim assortiment , natuurlijke producten/middelen,
door natuurarts geadviseerd.

Oeps 29-12-2022

Alles gaat altijd supersnel ook de bezorging, en gelukkig in kleine doosjes…..scheelt n hoop verpakkingsmateriaal

Toon meer reviews