DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Bianca 08-11-2022

Goede prijzen, snelle levering en betrouwbare site! Ze hebben vaak interessante aanbiedingen en zijn met veel dingen goedkoper dan andere winkels.

Lon 07-11-2022

Prima webshop, met heel uitgebreid assortiment aan drogisterij en huishoudelijke producten en snelle verzending.

Mieke 07-11-2022

Goed product. Snelle levering. Toen ik de klantenservice belde voor informatie werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Mariette 07-11-2022

10,0
levering is korrekt en de produkten zijn van goede kwaliteit en zijn niet duur.

prijs/kwaliteit is zeer goed! 07-11-2022

Veel artikelen tegen een scherpe prijs! altijd alle artikelen goed verpakt en zeer snel geleverd!

Pioen55 07-11-2022

10,0
Makkelijke website, bestelling keurig verpakt en bestelling keurig op tijd geleverd en prima prijzen.

Marlous 07-11-2022

Het vervelende is dat je wel kunt bestellen, maar dat de levering door Post.ML erg slecht verloopt, ik heb nu al drie maal vergeefs zitten wachten op mijn brood.
Misschien moet er een andere vervoerder gezocht worden ?
Het ligt niet aan de online drogist, de producten zijn prima

Betrouwbaar en vlot 07-11-2022

Helemaal goed! Wat in de reguliere winkels lange tijd nergens voorradig was, bleek De Online Drogist wel te hebben en werd vlot en correct geleverd!

Jo Borloo 07-11-2022

10,0
Zeer tevreden over de bestelling en de levering! Het is de tweede maal dat we een bestelling deden bij DeOnlinedrogist.nl. Eerste maal heeft het wat langer geduurd wat levering betrof omdat de levering beschadigd werd onderweg. Nu zeer vlot verlopen: besteld en zeer snelle levering! Bedankt!

Pauline 04-11-2022

ik ben super tevreden over deOnlineDrogist, overzichtelijke website, goede betalingsregeling, en een snelle bezorging. ik hoef niet anders meer!

ruud 04-11-2022

Voordelig en betrouwbare levering; uitstekend verpakt. Geleverd binnen de beloofde termijn.

Karin 04-11-2022

Gemakkelijk te besteld en de volgende dag al in huis. Netjes en stevig verpakt.

Albert lamein 03-11-2022

10,0
Duidelijk en overzichtelijke webshop. Snelle levering. Duidelijke informatie wat belangrijk is over het product. Bestel regelmatig bij de De online drogist. Echt een aanbeveling.

Den Eddy 02-11-2022

Goede webshop. Goede prijzen. Goed toegankelijk. Overzichtelijk en zeer duidelijk.

Jenny 02-11-2022

10,0
Vandaag besteld, morgen in huis.
En dat klopt.
Voor mij hoeft het zelfs niet eens zo snel te gaan. 😊
Soms is een bestelling niet zo dringend en je zou dan kunnen aanduiden dat 3-4-5 dagen later in huis ook prima zou zijn.
Een tijdkeuzeknop zou handig zijn hiervoor.
De Online Drogist, zeker een aanrader in alle opzichten.

Marco 02-11-2022

10,0
Helemaal goed. Producten geleverd volgens afspraak en zeker niet het duurste adres.

Mees 01-11-2022

10,0
Ik bestel al een tijdje hier mijn producten wegen allergie.
Ik vindt hier alles wat ik zoek, snelle service en niet duurder als ergens anders. Vriendelijke snelle site.

JB Kroes 01-11-2022

Uitstekende shop met veel keuze met prima producten en op tijd geleverd en keurig verpakt

Jacques 01-11-2022

Vanachter de pc eenvoudig te bestellen en vlot in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de locatie van je bestelling.

Ank de Visser 31-10-2022

Supersnelle levering van de vitamines die we bestelden. Zondagavond besteld - maandagmiddag in huis.
Daarnaast een korting van 12,5% bij bestellen via de FNV.

JJD 31-10-2022

10,0
producten makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en snelle levering, kortom prima webshop

Emmy 29-10-2022

Ben zeer tevreden en snelle levering en erg veel keus en sortering,zeker aanbevelen

Peter van den Hurk 27-10-2022

Snel uitgebreid assortiment goede contactmogelijkheden geeft informatie als je dagelijkse medicijnen bijna op zijn

Ina 27-10-2022

10,0
Duidelijke webshop, mooie kortingen op de artikelen, na bestellen volgende dag bezorgd

hans kraamwinkel 27-10-2022

gratis bezorging v.a. 20 euro en supersnel geleverd,met flinke kortingen.deze winkel heb ik gekozen om het grote assortiment en de kortingen als je lid bent van de fnv

Toon meer reviews