DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Albert de Wilde 05-04-2021

Accuraat, betrouwbaar en snelle levering van artikelen op voorraad.
Een artikel dat niet op voorraad was duurde circa 3 weken en dat is wat lang.

Helena 05-04-2021

10,0
Niks aan te merken!! Snelle service, volgende dag geleverd ook al wonen wij op het platteland. Alle artikelen waren gestuurd precies zo als ik ze besteld heb. Aan te raden website!

Blijft altijd die vertrouwde en goede service 05-04-2021

Snelle levering, prima verpakt en altijd een goede service. Ik zou deonlinedrogist aan iedereen aanbevelen.

Bert 02-04-2021

Professionele shop met kwaliteitsproducten, zeer snelle en adequate info m.b.t. de levering. TOPSHOP

Gea 02-04-2021

10,0
Ik bestel regelmatig producten bij de onlinedrogist.nl. De bestelling is altijd keurig op tijd, volgens de track and trace. Meestal zijn de producten goedkoper dan in andere winkels.
Degelijk verpakt, thuis bezorgd op afspraak, scherpe prijzen....kan niet mooier toch?
Ik beveel de onlinedrogist aan. Probeer het een keer en je bent verkocht, net als ik!!!!

jinny 02-04-2021

een heel betrouwbare firma. alles in stock en snel geleverd. goedkoper als in belgie en vele promoties.

MC Spaan 31-03-2021

2,0
De bestelde Vichy-stick was verpakt in een doos waarin minimaal 50 sticks in konden.
Er is voor gekozen lucht te vervoeren ipv een enveloppe via de briefpost.
Voor mij een reden niet meer bij DeOnlineDrogist te bestellen.

Gerard 31-03-2021

Vrijdagmiddag 26 maart besteld en zaterdag om 13.00 uur afgeleverd door Post NL.
Snelle en accurate levering bij de online drogist.

Peggy de la Haije 29-03-2021

10,0
Altijd correct en snelle levering. Wanneer er iets niet wordt geleverd wordt dit correct afgehandeld

Leo 29-03-2021

Het product werd zeer snel geleverd en goedkoop te opzichten van andere drogisterijen

Kruitman 28-03-2021

Goed, duidelijk en divers assortiment, prijs van producten is prima, houdbaarheidsdatum altijd in orde en levering (snel) de volgende dag. Wij bestellen al geruime tijd hier en kunnen de onlinedrogist van harte aanbevelen!

Online Drogist 27-03-2021

Site is heel gebruiksvriendelijk. Er staan veel aanbiedingen op. Bestelde artikelen al de volgende dag in huis.

Johanna 26-03-2021

10,0
Fijne drogist, veel keuze, en zeker goedkoop. Netjes ingepakt, vandaag besteld en morgen in huis. Zeker een aanrader.

Tandenragers 25-03-2021

10,0
Ik ben zeer tevreden, fijne website, levering is snel en geen hoge verzendkosten

Henk 24-03-2021

Betrouwbaar, snelle en perfecte levering. De keurige nota kan gebruikt worden voor eventuele belasting aftrek.

Hilde 24-03-2021

10,0
Bestel al jaren met grote regelmaat bij de online shop,
Heb nog nooit problemen gehad, vandaag besteld en morgen in huis.
Overzichtelijke site en hebben van alles in huis.
Ben dan ook meer dan tevreden en zal hier blijven bestellen.
Houden zo alles is geweldig.

Clemens 23-03-2021

10,0
Altijd snel geleverd en goed verzorgd en verpakt. Nooit geen problemen met de levering.

Sonja van Rooijen 22-03-2021

Ruime keuze, zeer goede aanbiedingen zeer snelle levering. Koop er al jaren

Trudy 22-03-2021

De Online drogist verwerkt alle bestellingen netjes.
Je hebt jouw bestelling ook met een paar dagen in huis.
Netjes en beschermd verpakt.
Ook de betaling verloopt netjes en veilig.
Dat vind ik heel belangrijk.

Wel vind ik het heel jammer, dat de Rode gistrijst met q10, van Orthica erg duur is geworden.
Vandaar dat ik hiervoor een ander merk heb gekozen.

Mir 22-03-2021

Producten netjes verpakt geleverd, via track & trace pakketje te volgen. Keurig op tijd geleverd. Top!

H. de Jong 21-03-2021

10,0
Ruim aanbod van artikelen met een concurrerende prijs, maar vooral de reminder die je ontvangt zodra de bodem van de vitamine pillen in zicht komt.

Loes Remmelzwaal 19-03-2021

Meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd tot volle tevredenheid geleverd.

Arthur 19-03-2021

Vlotte en efficiënte service en levering.
Was zeer onder de indruk daarvan.

Yvonne 18-03-2021

Altijd goede prijs en correcte bediening ook wanneer de spullen op zijn een linkje

AVvH 17-03-2021

Veel keus en leuke goedkope aanbiedingen!
Snel geleverd te volgen via track&trace en alles netjes verpakt !

Toon meer reviews