DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Martina Gylsen 18-02-2022

10,0
Ik ben absolute fan van "de online drogist"!
Een overzichtelijke website, kwaliteitsproducten èn deskundig advies waar nodig.
Ook alle lof voor de helpdesk: bij onverwachte problemen: vriendelijke, geduldige en competente hulp en een klantvriendelijke oplossing.
Steeds een correcte levering. Proficiat.

Elly 18-02-2022

Altijd zeer tevreden over DeOnlineDrogist.nl
Snelle bezorging en netjes en goed verpakt.
Met vragen wordt je goed geholpen. 👌🏼

gil 18-02-2022

5,0
Ik heb het uitgeprobeerd en ik twijfel sterk aan de werking van het product.
Officiele reactie van De Online Drogist 21-02-2022

Beste Gil

bedankt voor uw review. Kunt u aangeven waar dit exact overgaat, zodat wij ook inhoudelijk op uw klacht kunnen ingaan en een passende oplossing kunnen zoeken? U kunt hiervoor per mail contact opnemen met klantenservice@deonlinedrogist.nl

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Ineke 17-02-2022

10,0
Keurig en snel geleverd wat ik besteld had en dat voor een prima prijs. Top!

John 16-02-2022

Op een afstand van ruim 1500 km een bestelling gedaan die ik binnen een week, in ongeschonden staat heb mogen ontvangen.
Chapeau voor de drogistonline. nl

Johan 15-02-2022

Goede prijs, vlotte verwerking van de bestelling en snelle levering. Inderdaad: vandaag bestellen is morgen in huis!

vandenberg 14-02-2022

Bestel regelmatig hier. Bevalt prima. Duidelijke website, super snelle levering. Nog nooit een probleem gehad.
Klantvriendelijk bedrijf!

Bertus 14-02-2022

Correcte en snelle levering. Helaas zijn de prijzen iets hoger dan eerder en korting voor trouwe klanten kent men niet.

G.Zegers 14-02-2022

In +- 4jaar slechts een maal een verkeerde bestelling geleverd, maar verder alles naar wens en op tijd geleverd en met concurreerden prijzen. En een maal geen artikel wat ik wilde.

Janny 14-02-2022

10,0
Doen wat ze beloven , lagere prijzen en snelle bezorging
En altijd goede voorraad.

Jan Loopik 12-02-2022

Deze shop is zeer duidelijk en overzichtelijk en ook heel scherp geprijsd ! Levering standaard de volgende dag, keurig op tijd, niets dan lof !

Truus Schipperheijn 12-02-2022

Ruim assortiment, goede keuze, en altijd zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis

H de Boer 12-02-2022

10,0
Makkelijke website,goede prijzen, prima en kundige klantenservice en snelle levering.
Retourbeleid eenvoudig en snel afgehandeld. Ook evt terugbetalingen komen snel.

Ik ben altijd zeer tevreden!

An 11-02-2022

Overzichtelijk website producten Uitstekend verzorgd snel bezorgd ook nog

Samyn Yvette 10-02-2022

10,0
Ik ben heel tevreden over de producten van de Online drogist .En zeker over het snelle en heel verzorgende service.
Van mij zeker een 10/10

Sylvia 08-02-2022

Ik ben altijd erg tevreden over de producten die ik gekocht heb, ze hebben een goede prijs en de levering is snel.

Robtin 07-02-2022

10,0
Betrouwbare Online winkel. Concurerende prijzen. Correcte communicatie per mail en snelle levering

Gl. Ravensbergen 04-02-2022

10,0
Het is alles wat je nodig hebt. Ze zijn erg vriendelijk aan de telefoon als vragen hebt over een product.
Je hebt het snel in een doosje in huis.
TOP winkel online

Paul 03-02-2022

10,0
Groot aanbod - regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen - Altijd correct - nooit problemen - snelle levering

yvonne bakema 03-02-2022

10,0
zeer goed snelle levering goed verpakt net zo als de eerste keer
zal zeer zeker weer bestellen

Petra 02-02-2022

Goede webshop met mooie aanbiedingen. Alles snel kunnen vinden, besteld, goede communicatie en snel in huis.

Paul . 02-02-2022

Wat ik nodig had , was snel gevonden op de site...nog goedkoper ook als elders!
Ga zo door D.O.D. !!

C. J. Kenter 02-02-2022

Goede prijs, snelle levering, efficiënte website, zonder overbodige toeters, bellen en controles

Justin 02-02-2022

Blijf erbij geweldig goed, snelle bezorging goed bereikbaar, veel keuze, prima dit.

Corrina 01-02-2022

De drogist online is een betrouwbare online drogist. Snelle levering, prima productinformatie, makkelijke betaalmogelijkheden .

Toon meer reviews