DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

A. Haaksman 11-08-2020

Ik had een aantal pillen nodig. Op deze site gevonden. Besteld en de volgende dag al in huis.
Goed verpakt en lekker snelle service voor wat ik nodig had.

Jacques 11-08-2020

Ruime keuze op de site, maar als je het artikel gevonden hebt is het verder simpel.
Snelle aflevering.

van der vlies morra 11-08-2020

10,0
prima webshop altijd op tijd geleverd netjes verpakt plus vaak voordelige aanbiedingen

Carry 10-08-2020

10,0
Dinsdagavond besteld, woensdag geleverd! En dan nog in België!! Topservice en correcte afhandeling. Bedank!!!

Agota 09-08-2020

Zeer gebruiksvriendelijke webshop, correcte communicatie, supersnelle levering. De lage drempel bij verzendkosten, namelijk boven een bestelling van €20, gratis, is zeer aanlokkelijk. Bovendien als een van mijn producten hier ook nog het goedkoopste is, dan is het mijn keuze gauw gemaakt. Ik zou echter al mijn bestellingen hier willen doen, maar de rest van de producten (die ik nodig heb) zijn hier dan weer juist duurder. Gezien de vele voordelen blijf ik toch al jaren een trouwe klant van DeOnlineDrogist.

Johan 09-08-2020

Gevonden via internet snelle levering en goede kwaliteit. ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Toni 07-08-2020

10,0
Super goede ervaring. Van begin tot de betaling altijd perfect. Levering op tijd.

Saskia 07-08-2020

Overzichtelijke webshop met ruim assortiment.
Producten worden goed verstuurd en levering is snel.
Prima

Janny 07-08-2020

Vlotte levering, goede aanbiedingen en laag minimum bedrag voor gratis verzending

Karl 06-08-2020

Af begin.. lang geleden wederom-- in alle opzichten TOP.. 10 is 'volmaakt' en dat bestaat nergens..vandaar de 9.. met/zonder Covid 19.. verder zoals tot nog toe en veel succes..alom

Monique 06-08-2020

10,0
Veel keus, goede kwaliteit, goed geprijsd, snel geleverd! 1x was een tube stuk, gebeld, gooi de tube maar weg , er wordt een nieuwe gestuurd. Echt snel en netjes!

Corrina 06-08-2020

De online drogist is een betrouwbare internetwinkel, snelle levering en goede producten voor de juiste prijs!

rudi 06-08-2020

Artikel gemakkelijk gevonden, eenvoudig besteld en snel, correct geleverd. Zo hoort het.

A. Schelling 04-08-2020

10,0
Deze online drogist was me al door meerdere mensen aangeraden. Nadat ik door een klein ongeval tijdelijk niet meer naar een winkel kan heb ik mijn bestellingen hier geplaatst. Perfect! Alles komt op de afgesproken plaats en tijd. Geen problemen met onjuiste produkten of beschadigde produkten. Goede overzichtelijke website waardoor ik alles wat ik wil bestellen makkelijk kan vinden. Bovendien groot assortiment. Erg tevreden.

Marijke Luttjeboer 04-08-2020

10,0
Snelle levering en goede prijzen ruim assortiment, bestellingen vanaf 20,00 Euro gratis
Verzending vind ik ook geweldig

Madelaine 03-08-2020

10,0
Prijs was redelijk, verpakking prima en snelheid levering zeer goed. Makkelijke site om bestellingen te plaatsen. Een aanrader!

Topanga 01-08-2020

Fijne aanbiedingen.
Boven de 20 euro geen verzendkosten, scheelt toch weer.
Gemakkelijk zoeken op de site.
Snelle levering.
Heel goed verpakt.

Christine Gerards -Vertommen 31-07-2020

Zeer snelle levering, altijd alles correct. Fijn en uitgebreid aanbod en ook vaker aanbiedingen

Marijke 30-07-2020

Prima shop, veel producten en snel! Goede prijzen en snelle kosteloze levering!

Tavares 30-07-2020

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site! De artikelen zijn vaak voordeliger en ze hebben ook artikelen die ik in een fysieke winkel niet kan krijgen/kopen. Bestelling volgende dag in huis! TOP!!

gerard 30-07-2020

snel en goed geleverd. kwalitatief goed tegen een nette prijs. website geeft goede en voldoende informatie om gewenste product te vinden. TOP

Vesna 30-07-2020

10,0
Snelle levering, betrouwbare website, top bedrijf!
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Anneke 30-07-2020

Prima overzichtelijke winkel. Bijna alles op drogisterij gebied is verkrijgbaar, met goede uitleg van het product. Ook op huishoudelijk vlak is er een erg groot assortiment. De levering gaat vlot en onberispelijk is mijn ervaring. Ook prijs technisch een aanbeveling waard.

Groet

Leonie 30-07-2020

Bestelling te doen zonder account aan te maken, eenvoudig dus.
De bestelling is er meestal de volgende dag al, snel dus.
Af te halen bij te kiezen bezorgadres, handig.
Goedkoper dan fysieke winkel.

Chanet 30-07-2020

10,0
Snel, netjes en goed afgeleverd. En zeker niet duur!! Op het moment dat ik de bestelling deed was het zelfs goedkoper als bij andere online winkels.
Vaak leuke aanbiedingen voor 't hele gezin.

Toon meer reviews