DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Margareta 27-02-2020

10,0
Eerlijke prijzen en snelle levering.Ik ben al verschillende jaren tevreden klant

Karel 27-02-2020

10,0
Ik koop vrijwel alles online omdat ik slecht ter been ben. Ik heb voor de Online Drogist gekozen omdat ze snel zijn in leveren. Meestal, behalve in het weekend, heb ik het de volgende dag in huis.
Ze zijn goedkoper dan de gewone drogist (althans wat ik bij de drogist koop) en makkelijk in de betaling met ideal en dergelijke.
In het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat, tot nu toe in al die jaren 1 keer gebeurd, wordt het direct en naar mijn tevredenheid opgelost. Voor sommige webshops een voorbeeld.
Ik ben dus heel tevreden over de Online Drogist

B.Deiman 26-02-2020

Goede service en zeer snelle correcte levering.
Fijn de snelle bevestiging en het kunnen volgen van de levering. Dank!!!

Siem Bolhuis 26-02-2020

10,0
De prijs is goed, de levering perfect. Goed verpakt, altijd netjes in orde.

anita 26-02-2020

bij deonlinedrogist.nl kun je heel makkelijk bestellen.Lukt het je iets niet vinden, dan kan je ook nog bellen en krijg je advies waar je wat ,mee kan.De bestelling wordt keurig netjes afgeleverd.Ze krijgen een dikke 9 van mij.

Anett 26-02-2020

10,0
Al jaren ben ik klant bij DeOnlineDrogist. Alltijd super snelle levering en keurig verpakt.

Louis 26-02-2020

snelle en goede, voordelige service.
Deze online drogist werkt snel en goedkoop.

Theeuwen 25-02-2020

5,0
Ik heb 5 kg drop besteld en in eerste instantie maar 1 kg gekregen. Via de klantenservice heb ik de resterende 4 kg toegestuurd gekregen.

Hans 25-02-2020

Prima prijzen, duidelijke beschrijvingen, snelle en prima verpakte levering.
En ook belangrijk, bestel boven de €20,- en gratis thuis.

EddyM 25-02-2020

10,0
Correcte en vlugge afhandeling van bestelling en contacten met klantendienst

Jos 24-02-2020

Overzichtelijke website met ruime keuze. Leveringen tegen interessante prijzen en snel bezorgd.

Wiemkje 24-02-2020

10,0
De online drogist is snel en zeer betrouwbaar. Bestelde pillen komen precies zoals aangegeven

annemarie 24-02-2020

10,0
Site werkt fijn, prijzen zijn ok met intressante aanbiedingen Komen hun levertijden na, keurige aflevering in niet te grote dozen. Tevreden klant dus...

Ron 24-02-2020

Snelle levering. Aflevering goed georganiseerd. Tevreden over de geleverde producten

E. Vichi 22-02-2020

10,0
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Ik zal zeker gebruik maken van deze winkel.

Johan 22-02-2020

10,0
Een ruime keus en voorraad van producten. Goede prijs en vlotte levering. Voor mij geen ander bedrijf.

Arthur 20-02-2020

10,0
Van bestellen tot levering alles solide en vlot verlopen.
Ik zie geen ruimte voor verbetering van de geboden service.

Syls 19-02-2020

10,0
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De snelheid waarmee de bestelling bezorgd was idem dito.

Bea 19-02-2020

10,0
Een duidelijke website waarin je alles aan drogisterij artikelen kunt vinden. Eerlijke prijzen. En een prima verzorgde verpakking.
Ik bestel hier al een aantal jaren mijn vitamines en ben zeer tevreden over de keuze mogelijkheden.
Ook artikelen zoals tandpasta en deodorant koop ik ook via deze website. Vooral als ze in de aanbieding zijn. De verpakking is discreet.
Wat ik ook makkelijk vind is dat jouw bestelling blijft staan in een historie zodat je na een tijdje die bestelling kunt kopiëren en weer opnieuw kunt bestellen.

Bert 18-02-2020

Website eenvoudig te navigeren. Goede zoekfunctie. Goed zicht op je bestelling. Veel keus mbt betaalwijze en leveradres.
Goede follow-up en track and trace functie.

Aladna 18-02-2020

10,0
Snelle levering en het was keurig verpakt. Ook het online bestellen lukte zonder problemen.

Willem 18-02-2020

10,0
D.OD. is betrouwbaar, efficiënt en competitief. Heeft een enorm divers assortiment. Bovendien een heel eenvoudige site.

mieke 18-02-2020

Veel goedkoper dan andere drogisterijen en supersnelle levering!
Ook wordt er goed gecommuniceerd over de bestelling.

mevr mulder 18-02-2020

10,0
ik ben heel goed geholpen door deonlinedrogist.nl ik heb er vaker gekocht en blijf dit doen als ik wat nodig heb

Henk 17-02-2020

10,0
Betrouwbaar, makkelijk en snelle levering. Door het printen van de faktuur heb je gelijk een bewijs voor aftrek ziektekosten.

Toon meer reviews