DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Petra 16-12-2023

De producten zijn snel geleverd, er werd ook goed over gecommuniceerd.
En was ook goedkoper dan in fysieke winkel.

Joke 15-12-2023

10,0
Goede prijzen, snelle levering, overzichtelijke website, goed en snel contact. Kortom alleen superlatieven om aan te geven hoe goed alles verloopt via De Online Drogist.

Leonie 12-12-2023

10,0
Snel bezorgd, goed verpakt en ook nog eens de beste prijs. Verder zoeken hoeft vaak niet meer. Heb er al meerdere keren iets besteld en altijd nog tevreden hierover

Maggie He 12-12-2023

10,0
De producten zijn goedkoper en verzending is echt super! De volgende dag al in huis en keurig netjes verpakt.

Karina 11-12-2023

veel producten, snelle levering en de producten in glas waren goed beschermd, alles prima.
Er is maar één negatief puntje, een paar artikels worden niet in België geleverd en dit zie je pas op het moment dat je bijna gaat betalen. Het is niet de eerste keer dat ik dit tegenkom. Misschien is een vermelding naast het product, zoiets als niet leverbaar in België, nuttig.

johan 11-12-2023

10,0
heel snel geleverd, prima producten, handige website. goede zoekfunctie. duidelijke mails

Kneel23 11-12-2023

10,0
puur gemak bij gebrek aan kracht om te gaan winkelen, en omdat de site aangaf dat het te koop is, heel handig

anoniem 10-12-2023

1,0
Ik bestelde een maand geleden diverse verse thee. Het pakket werd afgestuurd en kon deze met een T&T volgen. Het pakket was geweigerd terug gestuurd wat gek was. Het adres klopte, mijn vriend en ik werken beide. Je zou denken dat het dan naar buren gaat of een pakketpunt. Gebeld met ze en na check van het adres het pakket opnieuw verzonden. Dit keer had ik geen T&T en een week later nog niks ontvangen. Met ze gebeld en de vrouw vertelde me dat ook dit pakket geweigerd retour was gekomen. Gek...ik had er geen vertrouwen meer in en wilde graag mijn geld terug. Tot op de dag van vandaag een maand later beloven ze me steeds dit terug te storten en is dat nog steeds niet gebeurd. Inmiddels ben ik al echt wel boos. Als het fout gaat bel je dus constant achter hun broek aan.
klantenservice-58 18-12-2023

Beste klant,

Heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend om te horen dat uw geld nog niet terug gestort is. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice zodat wij dit voor u na kunnen kijken en op kunnen lossen?

Met vriendelijke groet,

DeOnlineDrogist

Peter de Rijke 09-12-2023

10,0
De meeste producten zijn met ( vaste ) kortingen zoals het supplement Royal Green.
Binnen 1 of 2 dagen geleverd en hebben ook een prima klantenservice waar je ook binnen een dag antwoord krijgt, waar zie je dit nog ?

Mondes 07-12-2023

Prima webshop. Goede producten, zeer klantgericht en servicevol bedrijf en personeel. Snelle levering.
Verbeterpunt: bij wachttijd levering van sommige producten laat klant dan kiezen om te wachten tot levering geheel. Scheelt milieu, kosten en vervoer.

Hans 06-12-2023

10,0
Zoals steeds ook nu weer snel, goed ingepakt en conform afspraak geleverd :-)

Marianne 05-12-2023

Ben zeer tevreden over mijn bestellingen van goede kwaliteit met een snelle levering,Super!

Zintle 05-12-2023

10,0
Im always satisfied with my order and always punctual with delivery time. Also i get lots of discounts . So top i love me some DeOnlineDrogist.nl 10/10.

Ben 05-12-2023

Groot assortiment, veel aanbiedingen, goed verpakt en lage verzendkosten drempel. Door dat de verzendkosten drempel laag is, is het voor mij goed te doen om online te kopen en heb niet de kast vol met spullen voor een jaar.

Leeuwhans 04-12-2023

10,0
Bij deze winkel koop ik regelmatig drogisterij artikelen. Meestal zijn ze daar goedkoper dan ergens anders en ze worden snel geleverd.

J@@P 04-12-2023

Snelle , zeer correcte levering van de door mij bestelde producten. Aanbevolen 👍

Bart 02-12-2023

Super goed. Je weet wat je bestelt en het wordt heel snel geleverd in een goed beschermd doosje. Vaak is de levering al de volgende dag.

T.Meijer 02-12-2023

Fijne online winkel om te winkelen, regelmatig mooie aanbiedingen, snelle levering.

charles fekkes 01-12-2023

besteld vanuit Frankrijk
snel, korrekt,uitermate doelmatig verpakt,BRAVO
prijs zeer laag t.o.v. die van Frankrijk

Carla 01-12-2023

10,0
De dagcrème (Sebamed) die ik nodig had was niet meer in de winkel te koop. Dus bij De Online Drogist terecht gekomen en besteld. Want mijn huid reageert het beste op deze dagcrème. 1e Kennismaking met D.O.D. gehad en is fantastisch afgehandeld en snel in huis. (Post.nl was even vertraagd, maar toch snel bezorgd) En heel gunstig geprijsd! Grote dank, ik krijg weer een super huid! haha

Victor 01-12-2023

Prima en snelle levering aan te bevelen voor aanstaande aankopen
Al vaker gebruikt en met succes

Jacquie70 30-11-2023

10,0
Ik ben blij met DeOnlinedrogist. De levering is altijd vlot, meestal de volgende dag. Avondlevering mogelijk. Verreweg het meeste is altijd op voorraad. Groot assortiment. Regelmatig aanbiedingen. Meerdere betaalmogelijkheden.

mieje 30-11-2023

10,0
altijd goede prijs, snelle service, super blij mee, fijn dat ik jullie ontdekt heb!

Cloosterman 30-11-2023

Ben minder mobiel, dus is het een uitkomst voor me.
Eenvoudig te bestellen, en snel in huis.
Helaas soms iets niet voorradig, maar dat zie je direct.

G 29-11-2023

Makkelijk producten te vinden op de site, snel geleverd en prima prijs voor merk producten.

Toon meer reviews