Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.
Beste Hans,
Allereerst willen wij u even bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Zodra u van ons een track&trace code krijgt staat uw pakketje klaar om opgehaald te worden door PostNL. Vorige week was het zo extreem druk bij PostNL dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om alle aangeboden pakketjes diezelfde dag nog in te scannen en te sorteren. De melding 'het pakket is nog niet aangeboden' is een beetje misleidend in dit geval. Ze hadden het dus wel al, maar nog niet ingescand. We hopen het zo een beetje te hebben verklaard aan u.
Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist
Beste Nadine Vandoorne, Fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. U heeft op BlackFriday bij ons een bestelling geplaatst. Tijdens de Black Friday week heeft er op onze site een melding gestaan dat u, door de enorme drukte rond Black Friday bij ons en PostNL, rekening moest houden met een vertraging in de levering. Dit was namelijk niet iets waar we in sommige gevallen aan konden voldoen door de enorme drukte die zo'n dag met zich meebrengt. Uw pakketje is echter wel gelijk dezelfde dag al door ons verzonden. Helaas had PostNL ook te maken met een enorme toestroom van pakketjes van allerlei webwinkels, hierdoor werd de druk te groot op de verschillende depots en hebben ze een heleboel pakketjes niet gelijk de volgende dag kunnen leveren. Via de track&trace die naar u verzonden is op het moment van versturen kunt u stap voor stap bijhouden waar uw pakketje zicht bevindt zodat u kunt zien wanneer u de chauffeur kunt verwachten. Gelukkig heeft u uw pakketje op dinsdag alsnog in ontvangst mogen nemen. Onze excuses voor het ervaren ongemak.
Met vriendelijke groet,
DeOnlineDrogist