DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Johan 17-08-2020

10,0
Mijn favoriete online drogist ! Altijd snelle leveringen ! Altijd behulpzaam bij vragen !

Jeanet 17-08-2020

De gebruiksvriendelijkheid van de webshop is duidelijk. De levering is snel en te volgen via track&trace.

Eira 17-08-2020

10,0
Voor voedingssupplementen en homeopatische middelen (veel!) en mocht het even op zijn dan krijg je een berichtje wanneer het er wel weer is. Voor een reëele prijs, en met 20 euro gratis verzenden! Soms zit ik nog niet op het minimum bedrag van 20 euro, dan koop ik er zakdoekjes, wasknijpers of honing bij. Het is er allemaal.Bovendien is het er snel .......Topbedrijf

josé vossen 17-08-2020

10,0
Artikelen zijn zeer gemakkelijk te vinden. De levering ging ook perfect. Ik vind het een prima service.

Danny 17-08-2020

Snelle levering - Ruim aanbod - Goede kwaliteit - Uitstekende service - Goede prijzen

Helmy 16-08-2020

Wat ik bestelde heb ik ook gekregen, snel en netjes.
Kan iedereen aanraden om hier wat te kopen

p.j. 16-08-2020

overzichtelijke inhoud, goed prijsbeleid, snelle levering en zorgvuldige verzending van de producten.

Mario 15-08-2020

Heb voor de tweede keer besteld hun ze zijn super snel en goed
Ga zo door
Groetjes mario

René 15-08-2020

10,0
Snelle en overzichtelijke keus op de site, snelle levering en goede info per email over het verzendproces. Top

els 15-08-2020

10,0
makkelijk te bestellen, ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering, meer dan n bezoek waard.

Joke de Leeuw 15-08-2020

10,0
Mijn order wordt snel en accuraat in behandeling genomen . De prijs kwaliteit verhouding is oké.

Jan 15-08-2020

Snelle levering, goed product, goede prijs , netjes ingepakt . Ik ben over deze drogist heel tevreden

krijgsman 14-08-2020

vriendelijk , deskundig en snel geholpen. ook over nazorg ben ik zeer tevreden.

Cilia 14-08-2020

10,0
Perfect, deze online drogist. Vandaag besteld, morgen in huis. Komt zijn belofte echt na. Zeer tevreden.

Jolanda 14-08-2020

10,0
Al jaren ben ik een tevreden klant van de online drogist. Zij hebben een zeer ruim assortiment ,ook ecologische artikelen ,dieren artikelen , haast alles eigenlijk. Ook hebben ze zeer veel aanbiedingen en de verzending is altijd goed verpakt en zeer snel verzonden. Erg goede webwinkel, ik blijf hier wel bestellen!

Jos 14-08-2020

10,0
scherpe prijzen , snelle levering , en een goede klanten service ( ooit eens iets mis gegaan met een bestelling ik heb toen telefonisch contact gehad en het probleem werd direct opgelost )

Elvira 14-08-2020

10,0
Heel tevreden met deze winkel ! Goede producten ,vaak aanbiedingen en snelle levering !!

Anneke Ravell-Maan 13-08-2020

10,0
Ik vind dat, De Online Drogist, een geweldig handige website heeft. En wanneer ik iets bestel wordt dat keurig ingepakt en snel geleverd.

An lambrechts 13-08-2020

10,0
Goede producten makkelijk te vinden op de webshop en de bestelling wordt vlot en netjes geleverd

Herman 13-08-2020

10,0
Goede service, betrouwbaar en zeer snel geleverd (indien voorradig)!
Een aanbeveling zeker waard!

Tinie Ewaart 13-08-2020

Het is handig en gemakkelijk en snel service en Soms goedkoper dan in de winkels

Yvette Samyn 12-08-2020

10,0
De online drogist ben ik al jaren klant ,Het is een geweldige site,Altijd alles perfect in orde ,
Heel proper en netjes verzorgd,Zelfs in deze moeilijke tijden zoals nu met die Corona .
Ik heef deze drogist zeker een 10/10 hij is het zeker waard ,TOP

Prima online drogist 12-08-2020

10,0
Eenvoudige site om op te zoeken wat je wens is. Snelle aflevering. Beslist een drogist waar je op terug kan vallen. Prima!!!!

Piet Fioole 12-08-2020

Goede service ,medicijnen besteld andere dag in huis
Dus binnenkort ga ik weer een bestelling plaatsen

mariette van Loon 11-08-2020

prima site, makkelijk te vinden wat ik zocht
snelle levering. Boven de 20,- al geen verzendkosten.
Top

Toon meer reviews