DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Jola 24-02-2023

10,0
Bestellen/afhandeling is top.Ik ben een regelmatige klant. De prijzen zijn concurrerend.

Ch.verschure 23-02-2023

Uitgebreide sortering
Prima service
Vlotte verzending
Een geweldig online bedrijf

beschuitstuiter 23-02-2023

Zoals gewoonlijk, alles voorradig en de volgende dag, zoals afgesproken, alles bezorgd. Fijne winkel.

Wil 22-02-2023

Aanvang probleem met bestellen, i.v.m. met verschillende adressen, een telefoontje , werd te woord gestaan door een vriendelijke, behulpzame dame. Alles in eens opgelost. Artikel is juist wat ik wilde hebben. Goed voor veel reclame bij mijn kennissen.

Lyzette Gelissen 22-02-2023

Fijne drogist en altijd op tijd bezorgd en niet te duur Hebben veel homiopatiche middelen waar ik erg blij mee ben

Regina 21-02-2023

10,0
Goede aanbiedingen, leuke prijzen. Heb er vaker wat besteld, perfect en snelle levering

Daniëlle 21-02-2023

10,0
Een overzichtelijke website met veel producten voor een fijne prijs. Communicatie is altijd duidelijk en de levering is snel.

Hanny Vlutters 21-02-2023

10,0
100% betrouwbaar en een zeer goede service! Ruime keuze aan producten en scherpe prijzen. En wat erg prettig is , is de snelle levering!
Zeker een aanrader !

11 juni 2022
Super goed ! Ruime keuze en zeer snelle levering. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.

Anke 20-02-2023

De gezochte drogisterij artikelen zijn eenvoudig te bestellen en te vinden en kunnen ( en dat is direct zichtbaar) bij een afhaalpunt opgehaald worden.

Gert 20-02-2023

10,0
Zoals inmiddels gebruikelijk hebben wij onze bestelling snel en correct verpakt ontvangen. Looptijd zeer snel en duidelijke communicatie.

Aya 20-02-2023

10,0
Overzichtelijke website en hele snelle levering. Als een product niet op voorraad is wordt dat ook duidelijk aangeven.

Sky 20-02-2023

10,0
Al lange tijd klant bij dit bedrijf en altijd tot grote tevredenheid over service en aankopen.

Haantje 18-02-2023

10,0
Voor het eerst een bestelling geplaatst. Keurige en snelle levering. Heel blij mee. Ook het assortiment is royaal.

Brink 17-02-2023

De website is duidelijk en de produkten hebben een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Guus Bergé 17-02-2023

prima shop , snelle levering , goede prijzen . groot assortiment, precies wat ik nodig heb

J. van der Zanden 17-02-2023

10,0
Gemakkelijk bestellen, meestal de volgende dag in huis.
Fijne website zeer gebruiksvriendelijk en lagere prijzen dan drogist.

Dianne 17-02-2023

Betaalbare prijs , snelle levering en betrouwbaar.
Goede duidelijke site, makkelijk te vinden.

Trees 16-02-2023

Snelle en accurate levering. Als de levering langer gaat duren dan gepland, dan wordt dit medegedeeld met evt excuses.

Lieneke van Haaren 16-02-2023

10,0
uitstekende site, correcte en snelle afhandeling. Prima. Doet wat ze beloven.

Top bedrijf 16-02-2023

10,0
Altijd snelle levering en duidelijke website en berichten. Bij een door DOD geleverde grote zeeppot werkte de handpomp niet. Zonder gedoe kreeg ik razendsnel bericht en een nieuwe pot met werkende handpomp Top bedrijf.

Joke van Graas 16-02-2023

Snel en op tijd bezorgd, goede producten. Qua prijs echt betaalbaar en groot assortiment. Bestel al een aantal jaren bij deze winkel. Laat het wél altijd bij een bezorgpunt brengen zodat de bezorgdienst niet aan een dichte deur komt en vlot z'n werk kan doen.
Mocht dat een keer gebeuren dan is de bezorger zeer vriendelijk en netjes.

Margreet 15-02-2023

Accurate en snelle levering. Enorm pluspunt: de weergave van de voorraad. Als je 10 stuks bestelt, kun je vooraf zien if dat meteen geleverd kan worden.

H.Meijer 15-02-2023

Ik ben ontzettend tevreden over de shop. Prima levering,altijd op de afgesproken tijd en plaats. Bestelling altijd oké. Ik beveel zeker de onlinedrogist aan.

Rein 14-02-2023

10,0
Gewoon een prima online drogist, een echte aanrader groot assortiment makkelijk kiezen, en betalen. Snelle levering.

Sandra 13-02-2023

Ruim assortiment, duidelijke site, goede prijs-kwaliteit, snelle levering. Kortom, ik ben zeer tevreden

Toon meer reviews