DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

W A. Vd Haagen. 06-07-2021

Shop met vele merken en keuzes in vitaminen, parfums ,make up etc te veel om op te noemen.
Prijzen zeer voordelig vergeleken mat andere soort gelijke webshops.
Snelle levering en goed verpakt

G.E. 06-07-2021

10,0
Overzichtelijke online shop, snelle adequate levering, prima klantenservice

Ank 06-07-2021

10,0
Ik bestel regelmatig de koolhydraatarme broodproducten en pasta's. Altijd snel en correct geleverd met constante zorg . Een eventuele nalevering als een product niet voorradig is uitstekend geleverd. Zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Ed Neudorfer 05-07-2021

Ik bestel al enige jaren bij De Online Drogist en ben een tevreden klant. Bestellingen zijn altijd tijdig en compleet en bovendien zijn de prijzen concurrerend. Een uitstekende Website en webshop.

Martin 05-07-2021

10,0
Goeie en snelle levering. En ook zeer voordelig. Ik ben ook zeer tevreden met de webshop.

Adrie van Kempen 05-07-2021

10,0
Heb hier al een aantal malen besteld en ben er nu aan gewend: bestellen gaat zo snel als ik (71 jaar) op de site kom staat alles zo snel in het systeem en dan de levering elke keer supersnel, ben er altijd blij van

Sietske Van den hazel 05-07-2021

Snelle levering, kwalitatief goed , prijs-kwaliteitverhouding top. Snelle levering gewoon Erg fijn! Ik ga vaker bestellen

Gerdi 05-07-2021

Zeer prettige webshop. Goede producten.Snelle levering. Bij vragen wordt je goed geholpen

Hana 05-07-2021

10,0
Ik ben verrast door de snelle levering! Van de online drogist, netjes ingepakt en gratis verzonden, super blij🤩 Bedank de online drogist💐💐💐

Online drogist 04-07-2021

Makkelijke manier van bestellen en de levering wordt ook snel geregeld.. Bestelde producten werken heel constructief.

JYV 04-07-2021

Zaterdag namiddag besteld, zondag middag bevestigd ingepakt en maandag ochtend in de Ardennen fijlloos geleverd ...
Top

Annelies 04-07-2021

10,0
Prima artikelen, voordelige prijzen,en snelle bezorging. Een dikke 10 voor deze winkel.SUPER

Thepass 04-07-2021

10,0
Duidelijke site, snelle levering, goed product en een uitstekend passende verpakking, goed voor het milieu .

José 03-07-2021

Geweldige online shop. Alles gaat vrij snel en duidelijk. Levering correct. Ben al verschillende jaren klant en zeer tevreden.

H. Oosting 03-07-2021

10,0
Duidelijke en prettige website, goede prijsstelling van de producten, veel zorg aan verzonden verpakkingen en inhoud, snelle levering van de producten, duidelijke communicatie wanneer een product niet direct geleverd kan worden. Al met al een bedrijf dat wat mij betreft een topper is in de wirwar van andere aanbieders en ik graag onder de aandacht breng van andere consumenten.

Maartje 03-07-2021

Ik bestel hier al jaren en altijd erg tevreden over het aanbod, de prijs en de snelle levering.

Henny Peulen 03-07-2021

Correcte levering. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Super goede producten. Prijs/ kwaliteit oké 👍

Marién 02-07-2021

Een goed klantgericht verkoopteam , en een snelle levering en interessante prijzen !

Marleen 02-07-2021

10,0
Altijd snelle levering! Zeer tevreden over de online drogist! Zal zeker nog blijven bestellen!

Math. 01-07-2021

Overzichtelijke shop,goede prijzen en groot assortiment.Snelle en correcte levering.

Janny 01-07-2021

10,0
Zeer tevreden snelle levering en veel artikelen stuk goedkoper als bij een ander TOP !

Mariette 01-07-2021

Veel mooie en goede producten, snelle en keurige levering, goede service indien nodig, alleen net niet alles wat ik nodig heb, maar zeer tevreden over het geheel!

W. Beumer 01-07-2021

Transparant -inzake aanwezige voorraad-, het verpakken van alles is correct, snelle levering.

Nel van der Linde 30-06-2021

Ruime sortering
Goeden producten
Vanaf €20 geen bestelkosten.
Snelle levering
Duidelijke omschrijving van het product

Germaine 30-06-2021

10,0
Producten voldoen aan de eisen, verhouding kwaliteit/prijs, prima in orde, evenals levering

Toon meer reviews