Deze score is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Amazon.
Kijk goed op de site. Wie levert en WIE de verkoper is. Staat er netjes bij. Amazon is soms net zoals BOL een tussenpersoon. Ik bestel enkel als het 2 X Amazon is. Nooit problemen gehad. En bij retour of annulering snel geld retour. Via Amazon.DE duurt de levering soms langer maar vaak wel goedkoper. Lees dus goed !!!
Ik kan je screenshot sturen van mijn klarna en de mails van amazon. Aankoop word bevestigd via mail en amazon account, bevestiging staat niet in mijn klarna🤔 hoe kan dat dan? Sommige gaat het goed maar MEESTAL gaat het fout. Ik heb het meegemaakt