Deze score is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.
Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.
Beste Anna,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg vervelend dat het nieuwe ontvangen refurbished toestel ook niet naar behoren functioneert en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Graag willen we je vragen het toestel naar ons te retourneren, zodat we de case zo spoedig mogelijk verder in behandeling kunnen nemen.
Het team van Mobiel.nl
Dat ga ik zeker doen. Ik vind het alleen heel raar dat ik de verzendkosten moet betalen (nu dus 2 x) terwijl jullie mij een niet juist functionerende telefoon sturen!
Beste AnnA,
Hartelijk bedankt voor je reactie.
Verzending aan ons antwoordnummer is kosteloos wanneer je het pakketje via PostNL verstuurd. De verzendkosten voor een nieuw toestel zullen wij op ons nemen.
We zien het toestel graag tegemoet zodat we je case verder in behandeling kunnen nemen.
Beste Evelien,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Kieskeurig.
We vinden het erg vervelend dat je twee maal een accessoire hebt besteld die niet goed om jouw telefoon heen passen. Dit mag niet de bedoeling zijn. Graag willen we bekijken wat we hierin voor jou kunnen betekenen. We willen je met deze reden vragen om een e-mail sturen naar: aftersales@mobiel.nl o.v.v. Review Kieskeurig Evelien en het ordernummer van je bestelling. In de e-mail kan je beschrijven welke accessoires je hebt besteld en we ontvangen graag in de e-mail een foto waarin te zien is dat deze accessoires niet passend zijn om jouw Samsung Galaxy S20 FE.
Zodra we de e-mail met foto ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.