Deze score is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.
Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.
Beste Anoniem,
De voorwaarden voor Beste Prijsgarantie van ons kan je vinden door op de volgende link te klikken: https://www.mobiel.nl/vragen-en-contact/bestellen-betalen/welke-garanties-krijg-ik-van-jullie/beste-prijsgarantie-los-toestel. Hierin staat vermeld: Plaats een bestelling maar betaal de bestelling nog niet. Stuur na het plaatsen van de bestelling op dezelfde dag een schermafbeelding van de betreffende actie/ advertentie van de andere aanbieder per e-mail naar besteprijsgarantie@mobiel.nl onder vermelding van 'beste prijsgarantie' en je ordernummer. Bij goedkeuring verrekenen we het verschil met de huidige prijs.
Je geeft aan dat het toestel ergens anders na 10 dagen goedkoper is geworden. Prijzen van toestellen veranderen dagelijks en helaas kunnen we daardoor de Beste Prijsgarantie niet verder in behandeling nemen.
Met vriendelijke groet,
Het team van Mobiel.nl
Beste Cornelis,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat de aflevering van het pakket vanuit onze logistieke partner niet naar behoren is verlopen en willen je hartelijk danken voor het doorgeven.
Om je van dienst te zijn, gaan we in overleg met onze logistieke partner dat dit absoluut niet meer mag gebeuren.
Met vriendelijke groet,
Het team van Mobiel.nl