Mobiel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.

Mobiel.nl stelt zich voor

Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.

Deze score is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,1

Bas U 05-08-2024

In de avond 2 Samsolung A59 telefoons besteld.
Dit op advies van de Consunentenbond.
De volgende middag werden ze al afgeleverd.

JanH 01-08-2024

10,0
Alles werd keurig op tijd goed verpakt geleverd binnen 24 uur. Ze doen wat ze zeggen.

Jeffrey 01-08-2024

1,0
LEVERT NIET! Had extra betaald om de bestelling dezelfde avond nog te ontvangen. Heel de avond gewacht, geen levering. Tot op heden nog geen pakketje ontvangen.
Contact met de klantenservice levert niets op. "We vinden het heel vervelend, meneer, het enige wat we kunnen doen is een onderzoek starten." Al met al ben je alweer 2 weken verder.
Nooit meer mobiel.nl.
MobielNL 06-08-2024 Officiële reactie

Beste Jeffrey,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Zo te zien heb je over deze kwestie reeds contact met onze aftersales afdeling. Mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing, kun je altijd opnieuw met die afdeling contact opnemen om dit verder te bespreken. Zo te zien is je telefoon inmiddels bij je geleverd. We wensen je veel plezier met je nieuwe toestel.

Met vriendelijke groeten,

Johan 29-07-2024

Ze verkochten de telefoon die ik wilde voor de beste prijs. Daarnaast snel verzonden. Een verbeter punt zou kunnen zijn om te vermelden dat de erbij gekochte cover een achterkant heeft waarop een metalen bevestiging voor een magneet niet blijft plakken.

Feroz 29-07-2024

10,0
Makkelijk besteld en dag erna alles geleverd.
Zoals het hoort dus netjes van mobiel.nl

Fredo 29-07-2024

Prima ontvangen, snel en eenvoudig ! Goed verpakt, geen problemen, juiste artikel !

Robert 29-07-2024

10,0
De smartphone is voor een mooie prijs gekocht en snel geleverd. De site is overzichtelijk.

De smartphone bevalt zeer goed.
Ik kan deze site/shop iedereen aanbevelen.

Chris 29-07-2024

10,0
Scherpe prijs voor de iPhone15 plus!
Duidelijke informatie op de websiteen snelle verzending en ontvangst.

Bert 27-07-2024

Prima leverancier. Alleen DHL maakte weer een sorteerfout en was de levering dus vertraagd.

J. Zwerver 18-07-2024

10,0
duidelijke website , lage prijzen van telefoons en een snelle levering.

Richard 17-07-2024

3,0
Vorige week gezocht naar een abonnement met toestel. Had hem op korte termijn nodig en daarom bewust gezocht op toestellen die op voorraad zijn.
Na besteld te hebben bleek in de orderstatus dat de desbetreffende Samsung toch niet op voorraad bleek. Via whatsapp contact gezocht, maar na 16 uur wachten nog geen contact. Daarop gebeld met de klantenservice. Daar werd het issue supersnel opgelost; toestel zou in een andere kleur wel beschikbaar zijn. Top!
De volgende dag zou het toestel al binnen kunnen zijn. Dag erop kwam een sms’je: betaal snel, dan wordt je toestel verstuurd. Wat bleek: voor de andere kleur bleek een bijbetaling van €74,- te moeten worden gedaan! Dat was niet verteld.
Wederom contact opgenomen, verhaal uitgelegd en aangegeven dat voor mij belangrijk was dat toestel snel binnen zou zijn. Er werd eerst overlegd, maar korting kon niet gegeven worden, wel excuses. Uiteindelijk overstag gegaan, op voorwaarde dat toestel dan de dag erop binnen zou zijn. Dat zou kunnen zei de dame. Ik voerde tegelijkertijd de betaling uit, om zeker te zijn dat telefoon snel opgestuurd zou worden. Dame verifieerde de betaling en gaf daarna doodleuk aan dat verzending binnen 1 á 2 dagen zou plaatsvinden. Wederom anders dan drie minuten ervoor werd aangegeven.
Ik was boos, maar besloot niet te annuleren, en gaf de dame in kwestie aan haar opname van het gesprek terug te luisteren, zodat ze ervan kon leren. Daaruit ontstond een nare welles-nietes discussie, die ik uiteindelijk zelf maar heb beëindigd.
Kortom: voor mij geen mobiel.nl meer in het vervolg. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het gaat erom hoe je hiermee omgaat. Mobiel heeft laten zien geen personeel te hebben die hier ervaring in heeft.
MobielNL 22-07-2024 Officiële reactie

Beste Richard,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met hoe de zaken verlopen zijn omtrent jouw bestelling. We zijn ervan overtuigd dat de collega aan de telefoon jou zo goed mogelijk geholpen heeft binnen de mogelijkheden die er zijn. Mocht je over deze case toch nog verder met ons in gesprek gaan, vragen wij je graag dit via onze aftersales afdeling te doen. Je kunt ze een e-mail sturen via aftersales@mobiel.nl met als referentie "Kieskeurig review Richard". Zij zullen jouw case bekijken en nagaan of er nog verdere mogelijkheden voor je zijn.

Met vriendelijke groeten,

Peter 14-07-2024

5,0
Nette prijs en snelle levering, maar de klantenservice moet nog veel leren. Bij mijn zwarte telefoon en zwarte oplader kreeg ik een witte kabel. Tsja, ik wil liever een zwarte kabel, want het oog wil ook wat. Maar dat bleek niet mogelijk. Kreeg de witte kabel die ik netjes had geretourneerd weer terug, zonder uitleg. Na gebeld te hebben bleek mobiel.nl onvermurwbaar. Ik kon eventueel een witte oplader krijgen, maar geen zwart kabeltje. Hoe bureaucratisch kun je zijn? Als een klant daarom vraagt, denk je als bedrijf toch, daar doen we niet moeilijk over als die klant dat zo graag wil. Maar nee, regels zijn regels. Zucht.

Anja 12-07-2024

10,0
Cashback via Mobiel.nl, daarom tel.abon.via deze site afgesloten. Alles snel en goed geregeld en de cashback stond na 2 weken op de rekening.

andy 08-07-2024

prima shop telefoon voldoet aan alle voorwaarden een minpunt zoek een andere post bezorger dan postnl tot 3 keer toe uitstel van levering is niet de eerste keer dat postnl dit mij flikt vorige keer 4x uitstel en heb toen het artikel geannuleerd hoop dat jullie een goede andere vinden

Jolin 05-07-2024

Ik kies altijd voor mobiel prijzen zijn goed levering altijd snel service prima. Een aanrader deze shop.

Edwin 05-07-2024

2,0
Bestel woensdags iets voor een verjaardag bij Mobiel.nl omdat het direct leverbaar is. Nou mooi niet status op de website is ineens na bestellen veranderd in; niet op voorraad. Na contact opnemen zijn ze helemaal niet meedenkend en excuses kan er al helemaal niet vanaf. Ook wanneer het wel leverbaar is zijn ze heel wazig over. Dus geen kado voor de jarige op zijn verjaardag zondag

Beste Edwin,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat we onze leverbelofte niet hebben kunnen nakomen. Ons doel is om het pakketje de volgende dag bij de klant te bezorgen, maar helaas lukt dit niet altijd. Soms komt het voor dat meerdere klanten tegelijkertijd bestellen. In zo'n geval kan het gebeuren dat het product nog als 'op voorraad' staat terwijl een andere klant net het laatste exemplaar heeft besteld. We begrijpen dat dit voor de klant erg vervelend is en we zullen dit zeker intern bespreken om te bekijken hoe dit beter kan.

Stevano 01-07-2024

1,0
Optie om meer te betalen voor een snellere levering. Helaas kunnen ze dit niet waar maken. Heb 2 verschillende medewerkers gesproken met exact hetzelfde verhaal. De medewerkers zijn hierop getraind. Ligt niet aan hun maar aan de bezorgers. Nu maar afwachten wanneer ik ooit mijn pakketje krijg die net zo snel weer retour gaat. Er zou meer handhaving moeten komen op dit soort misleiding.

Beste Stevano,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je het pakketje nog niet hebt ontvangen. We streven ernaar om het pakketje zo snel mogelijk bij de klant te bezorgen. Helaas heb je meegemaakt dat dit niet altijd wil lukken. We willen je vragen je ordernummer en gegevens te mailen naar: info@mobiel.nl.
We kijken dan heel graag met je mee naar een passende oplossing.

Truus 26-06-2024

10,0
De ene dag besteld en de volgende dag in huis..super
En ook niet duur!! Top zaak

Maya 21-06-2024

Ik heb heel makkelijk en snel twee telefoonabonnementen met telefoon kunnen bestellen via mobiel.nl.
Heel fijn dat ik daardoor een ander model telefoon kon bestellen dan bij de provider zelf beschikbaar was.
De telefoons zijn ook lekker snel geleverd.

Iwona 17-06-2024

10,0
Ik heb op internet gekeken om het iets goedkoper te maken. En zo heb ik je gevonden. De prijs is echt anders dan bij andere online winkels. Het is ongeveer € 50,-. Ik ben zeer tevreden omdat zowel de bestelling als de levering erg snel waren. je bestelt vandaag, je hebt het morgen in huis. Heel erg bedankt en ik zal er zeker weer gebruik van maken. Groetjes, Iwona

TAL 08-06-2024

Snel, overzichtelijke website, goede aanbiedingen, geen probleemen ondervonden, bestelling is netjes en snel afgeleverd in goede verpakking. Bedankt mobiel.nl

Cees 06-06-2024

Ik had via mobiel.nl een ziggo abonement afgesloten. Supersnel gegaan ik dacht eigenlijk dat ik het niet meer zou redden om spullen op tijd in huis te hebben maar ik was meer dan positief verrast dat op tijd er was en 1 keer werkte.

mutsers 01-06-2024

4,0
eerste levering was in orden, terug gestuurd omdat er een fout in het toestel zat, 2de beloofde levering kwam niet na 2 dagen gebeld en zouden het die dag in orde maken en opsturen, weer niets gehoord, toestel geannuleerd...

Beste Mutsers,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het erg vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met het omruilen van het toestel. Wij proberen toestellen altijd zo snel mogelijk om te ruilen, dit wil helaas niet altijd lukken. We willen je vragen je ordernummer en gegevens te mailen naar: info@mobiel.nl. We willen graag meekijken naar een passende oplossing.

Hans 31-05-2024

1,0
Geloof je in sprookjes? Besteld voor 23:59 de volgende dag geleverd. Niet binnen een week.
Toen er steeds niets kwam ben ik wat reviews gaan lezen. Daarna heb ik besloten om de
order te annuleren wanneer ik niet binnen 2 dagen mijn spullen had. Ik had al mijn nieuwe nummer
van de provider gehad en een flinke betaling gedaan dus kon het alleen maar aan mobiel.nl liggen.
Er was immers nog niets verzonden dus heb ik de order geannuleerd.
Deze negatieve reclame hebben ze echt aan zichzelf te danken.

Moos TelefoonFramboos 25-05-2024

Vind site overzichtelijk, mobiel die ik wilde hebben was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Verwerking bestelling ging snel en mobiel is ook nog eens snel geleverd (ondanks feestdag). Kortom, prima tevreden

Toon meer reviews