Deze score is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.
Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.
Beste klant,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat het zo gegaan is. Onze excuus hiervoor. Graag willen we kijken wat we hierin nog voor je kunnen betekenen. Wil je dit in een mail naar onze aftersales-afdeling doorzetten? Dit kan naar: aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Beste Ashwin,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Kieskeurig.
Graag willen we je vragen een e-mail te sturen naar Aftersales@mobiel.nl o.v.v.: Review Kieskeurig Ashwin en het ordernummer van je bestelling. Wil je in de e-mail kort uitleggen hoe de screenprotector op het scherm eruit zag?
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Beste Ashwin,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Kieskeurig.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review.
We willen je vragen om een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van je ordernummer en een toelichting van de klacht. De aftersales afdeling zal de review verder in behandeling nemen zodra ze je e-mail hebben ontvangen.
Beste Maureen van Leeuwen,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Trustpilot.
We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat het toestel niet naar behoren functioneert en bieden je in deze situatie de 31 dagen omruilgarantie aan.
De voorwaarden van deze 31 dagen omruilgarantie kan je vinden op onze website: : https://www.mobiel.nl/vragen-en-contact/garantie-reparatie/welke-garantie-heb-ik-op-mijn-telefoon/31-dagen-omruilgarantie.
Onze afdeling Aftersales informeert je verder over het verloop van de case.
Beste Maureen,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Trustpilot.
Onze afdeling Aftersales informeert je verder over het verloop van de case.