Deze score is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobiel.nl.
Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle zijn wij er om je wegwijs te maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld. Wij zorgen ervoor dat alles makkelijk en snel geregeld is. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.
Beste JFS,
Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je het toestel nog niet hebt mogen ontvangen.
Wij doen er alles aan om jouw pakket op tijd te verzenden. Jouw bestelling is dan ook netjes op tijd bij ons de deur uitgegaan. Echter kan het soms helaas gebeuren dat de verzending vertraging oploopt of zelfs vermist raakt, hierin zijn wij afhankelijk van de logistieke partner. We vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze services, echter doen wij er alles aan om het onderzoek zo spoedig mogelijk af te ronden en je hiervan op de hoogte te houden. Zodra er meer informatie bekend is laten wij dit weten.
Beste Anna,
Hartelijk dank voor je review op Kieskeurig.
We vinden het erg vervelend dat er verwarring is ontstaan over de startdatum. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Graag willen we voor je beoordelen wat we kunnen betekenen. Wil je alsjeblieft een e-mail naar ons verzenden met daarin vermeld wat er niet duidelijk is gecommuniceerd over de startdatum. De e-mail kan verzonden worden naar: aftersales@mobiel.nl ovv Review Kieskeurig, je naam en ordernummer van de bestelling.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Beste Lars,
Vanuit Mobiel.nl proberen we er alles aan te doen om je te helpen in deze vervelende situatie. Als een toestel niet naar behoren functioneert en is buiten de 31 dagen omruilgarantie, zijn we genoodzaakt om het toestel ter reparatie te verzenden naar de fabrikant. In de tussentijd hebben we een leentoestel toegestuurd.
Nadat jouw toestel ter reparatie was verzonden, heeft de fabrikant aangegeven dat de klacht niet is geconstateerd. Om je van dienst te zijn, willen we graag vanuit Mobiel.nl een korte periode jouw toestel testen, omdat je hebt aangegeven dat de klachten niet constant zijn. Helaas geef je ons hierin niet de mogelijk dit voor je te doen. Graag willen we je nogmaals vragen om het toestel naar ons te verzenden, zodat we deze kunnen testen en indien de klachten worden geconstateerd, een passende oplossing aan te dragen.
Beste Anoniem,
Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Om te kunnen bekijken wat er mis is gegaan willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van 'Review Kieskeurig Anoniem' en daarbij je ordernummer. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen nemen wij je klacht verder in behandeling.
Beste Folt Room,
Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad bij ons, dit is uiteraard niet de bedoeling en bieden hier onze excuses voor aan.
Helaas komt het regelmatig voor dat er fraude wordt gepleegd en dit is vaak het geval als er meerdere dezelfde abonnementen worden besteld met een nieuw telefoonnummer. Om dit te voorkomen hebben we in het algemeen met de providers afgesproken om in zulke gevallen een extra check te doen doormiddel van een uittreksel BRP.
Helaas is dit in jouw geval niet helemaal duidelijk gecommuniceerd, hiervoor nogmaals onze excuses.