Bax Music - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax Music.

Bax Music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Deze score is gebaseerd op 636 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

jan witteman 21-11-2024

betrouwbare website.
snelle levering, helpen je bij de keuze van het product.

Björn van der zee 20-11-2024

10,0
De service van baxshop ik erg goed de set klinkt ook heel erg goed vervormd niet als je hem hard zet is makkelijk op te bouwen de toppen kun je makkelijk in sub zetten en de tussen palen kan je ook makkelijk in sub zetten de set is makkelijk mee te nemen omdat er een trolley bij zit

Bart 20-11-2024

De shop werd mij aangeraden door mijn zoon, en heb daar een roland go key 5 besteld via de site. Dat bestellen ging heel gemakkelijker en het was de volgende dag keurig netjes geleverd. Het zat goed verpakt. Dus ik ben dik tevreden.

Katy avet 18-11-2024

10,0
Toffe winkel en heel behulpzaam personeel. Service was uitstekend en niets was hen te veel.
De rit van Waregem (Belgie) naar Goes meer dan waard !

Demian 18-11-2024

10,0
Goedkoop en goeie kwaliteit. Snelle bezorging en er word goed contact gehouden met de klant! Het is zeker een aanrader!

Moe 18-11-2024

10,0
I was torn between the Positive Grid Spark LIVE and the Boss Katana 100 Gen 3, but ultimately went with the Katana. For me, the Katana wins on sound quality. It delivers a more natural, amp-like response that feels closer to a real tube amp, especially with clean and mildly overdriven tones. The Spark has a lot going for it, with its impressive effects and user-friendly app, but the Katana just nails that classic guitar amp feel.

That said, the Katana's software isn't as intuitive or feature-rich as the Spark's. If ease of use and deep editing are your top priorities, the Spark is the better choice. But if you prioritize sound quality above all else, the Katana 100 Gen 3 is a fantastic option.

Buurthuis de zuidert. 17-11-2024

Online makkelijk te vinden wat we als buurthuis nodig hadden . Een snelle levering . En voor een buurthuis een degelijke producten naar toch goed betaalbaar. We hebben hier al vaker gekocht zowel online alsi in goes in de winkel en gaan dat in de toekomst zeker weer doen als er wat vervangen moet worden.

Marco 17-11-2024

Product is perfect JBL eon MK2, en klantenservice was altijd snel met antwoorden, pakket keurig afgeleverd bij een DHL punt, super fijn de JBL met accu, ik had de PA system Maui 28 G2 zonder accu.
Was de Party box gewend van JBL 310 maar die had te weinig power nu volume genoeg doe af en toe Dj spelen. Bax Music bedankt.

Ralph 15-11-2024

6,0
Product keurig geleverd volgens afspraak. Alleen jammer dat het setje snaren werd verstuurd in een veel te grote doos. Dat had keurig in een enveloppe gepast. Beetje jammer...

Volodymyr 15-11-2024

10,0
Good store, large selection of goods, very attentive consultants.

Videofarmer 15-11-2024

10,0
Ik vind deze shop echt perfect qua product keuze en goede prijs kwaliteit verhoudding. Vooral de snelle levering is heel bijzonder en verrassend.

Mark 15-11-2024

Ik kom heel veel bij Bax en kom er graag. Laatst een nieuwe Fender player plus gekocht en wat een mooie gitaar is dat. Ik ben les XXX gewend en dit is de eerste strat. Even wennen maar wat speelt hij lekker. Bewijs dat je gewoon beide moet bezitten haha.
Ik heb hem gehaald in de winkel in Goes. Erg mooie grote zaak en hier hebben ze voldoende op voorraad. Iets wat ik in Rotterdam nog wel eens mis.
Maar ook Rotterdam kom ik graag en alles is wel altijd snel leverbaar.

Leenard 14-11-2024

Ik vind de man die ik aan de telefoon had heel vriendelijk
en behulpzaam.
Ik wilde een microfoon-standaard via de website bestellen
maar dat lukte me niet, dus belde ik op om het telefonisch
te bestellen en was ik heel blij dat het door de Bax
medewerker heel goed werd geregeld en werd ook heel
goed geïnformeerd zodat de microfoon die ik thuis had
mooi op de microfoon-standaard zou passen en dat
klopte ook.

Edwin 14-11-2024

10,0
Zoals gebruikelijk. Goede info op site en snelle levering

Jesse Welles-fanaat 13-11-2024

Mooie B-keus cd speler besteld waar niets op aan te merken was, netjes verpakt en snel geleverd zoals beloofd.

Winnie 13-11-2024

10,0
Bij Bax Music heb ik een keyboard gekocht voor mijn kleinzoon. Een muziekwinkel met goed producten en kennis van zaken. De site geeft duidelijke en goede informatie. Ook na aanschaf nog duidelijke mails met info. Aanrader dus

Peter 12-11-2024

Altijd prima service.

Aaron 11-11-2024

1,0
Bedreigen met een incassobureau na een zelf veroorzaakte administratieve fout. Belachelijke onduidelijke klantenservice.

Laurens 11-11-2024

10,0
Ik bestel al enkele jaren bij Bax Music en echt altijd goede service, een winkel om vaker bij te bestellen!

2-11-2024 10-11-2024

Bax Amsterdam is een prachtige grote zaak met heel veel keuze op allerlei instrumenten gebied. Er is ook voldoende ruimte om in een oefenruimte je instrumenten uit te proberen. Dan weet je zeker dat je instrument past bij jou wensen. Via internet koop ik geen instrument meer. Je moet het persoonlijk ervaren. Een volgende bezoek zal ik niet op zaterdag maar door de week plannen. Dan is er meer rust en ruimte. ( ook voor service van het personeel).

kees 10-11-2024

10,0
de bestelling was gemakkelijk te vinden op de site en hij werd netjes op tijd geleverd.

Hans 09-11-2024

Ik was op zoek naar een goede koptelefoon en door het vriendelijke en deskundige advies van Bax Music heb ik besloten de Beyerdynamic DT 770 aan te schaffen. Geweldige koptelefoon ! 👍👍🎶🎶

Levi 08-11-2024

10,0
Top bedrijf vakkundig personeel en staat altijd voor je klaar fantastische ervaring

Robert Sanders 08-11-2024

10,0
Bax verrast me keer op keer met het enorme assortiment. Prijs/kwaliteit verhouding over het algemeen erg goed. Duidelijke communicatie goede verpakkingen en snelle nette leveringen

RJT 07-11-2024

Bax Apeldoorn is een prima winkel... Zowaar een winkel waar ze ook nog eens kennis van zaken lijken te hebben...

Toon meer reviews