Deze score is gebaseerd op 636 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax Music.
Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!
Beste,
We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met de service. Onze excuses voor het ongemak en de bereikbaarheid. Je kunt ons bereiken via een Whatsapp bericht. Als je jouw klantgegevens kan doorgeven dan kijken we zsm met je mee +31610192964
We zien je reactie graag tegemoet.
Beste Dhr. P Biswas,
We waren een onderzoek gestart naar je zending. Helaas is je zending vertraagd geraakt vanwege de vertragingen rondom de aankomende feestdagen. Ik zie dat de bestelling inmiddels onderweg is met de vervoerder. Onze excuses voor de vertraging!
Alvast veel plezier met je aankoop en nog een fijne dag gewenst.
Beste Gertjan,
Excuus voor het ongemak omtrent jouw order. Als het goed is zien we dat deze zending terug is gekomen en dat je hierover contact hebt gehad. Op jouw verzoek zal de bestelling worden geannuleerd, het tegoed wordt tevens teruggestort.
Als je op dit moment nog vragen hebt vernemen we het graag.
Beste Sander.
We vinden het vervelend dat je de bestelling niet dezelfde dag hebt ontvangen vanwege de vertraging. Onze excuses voor het ongemak.
Hoewel we dit vaker goed zien gaan is het op dit moment een iets drukkere periode zowel bij de vervoerders als in ons magazijn.
Als we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen vernemen we het graag
Bax music
Beste Tink,
We kunnen begrijpen dat een prijsswijziging niet in alle gevallen ideal is. Helaas hebben wij geen invloed hierop. Dit heeft te maken met marges, de leverancier en de markt. Als we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen vernemen we het graag.