Deze score is gebaseerd op 636 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax Music.
Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!
Sorry Bax maar doe dan even eerst goed onderzoek voordat er zo'n knullige reactie komt. Jullie medewerker legt de oorzaak eerst bij mijzelf. Ik zou mails van bax hebben ontvangen inhoudende dat mijn unit klaar stond en niet door mij is opgehaald. Pertinent niets van waar. Eerst een mail sturen dat mijn unit in januari komt en dan niets meer laten horen is ook geen service.
Wat is nu jullie oplossing? Ik weet dat ik kan annuleren of kan kiezen voor een ander product. Dat was ook helemaal mijn punt van kritiek niet.
Dit is een algemeen bericht waar zowel ik als andere klager niets mee kunnen.
Wat is jullie oplossing?
Beste Dennis en Aschwin,
Natuurlijk niet fijn wanneer een artikel niet direct leverbaar is en een lange levertijd heeft. Onze excuses voor het ongemak. Hoewel we het graag anders hadden gezien zijn we hierin voornamelijk afhankelijk van wat we doorkrijgen van de leverancier. Wanneer er 1 exemplaar op voorraad is kan het zijn dat deze gaat naar de klant die in een eerder stadium de bestelling heeft geplaatst. Bij een lange levertijd kan je ervoor kiezen om de bestelling om te zetten voor een alternatief of te annuleren.
Met vriendelijke groeten,
Bax Music
Mooie reactie maar er was mij duidelijk "beloofd" begin januari een rx3 te leveren.
Tja belofte maakt schuld.
Ik persoonlijk kom al mijn beloftes na.
Verschil van karakter denk ik.
Maar prachtige reactie hoor, de leverancier de schuld geven.
Bij mij precies het zelfde Dennis.
Mooi genaaid door bax shop.
Mij hebben ze trouwens niet eens getracht te mailen.
Ik ben schijnbaar vergeten.
Kreeg wel een excuus, jeeej.
Oh ja en een factuur van €2000,- alvast voor juli schijnbaar, grappenmakers.
Zie je toch waar de prioriteiten liggen, geld geld.
Had service moeten zijn.