Deze score is gebaseerd op 636 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax Music.
Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!
Beste Ilona,
Bedankt voor je beoordeling. We zijn op het moment vanwege drukte inderdaad niet altijd even goed bereikbaar geweest. Onze excuses voor deze ongemakken. Ondanks de mindere bereikbaarheid verlenen we je natuurlijk wel graag de service die je van ons mag verwachten. Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn dan kan je ons eventueel een app sturen via +31610192964. Daar kunnen we je mogelijk sneller te woord staan.
Beste Jo,
Ten eerste vinden we het spijtig dat je een defect artikel hebt ontvangen. Zoals aangegeven in het contact dat er is geweest is het na 8 maanden veel te laat om van de retour/omruilservice gebruik te maken. Niet in de minste plaats omdat de klacht in de tijd dat de gitaar in jouw bezit is geweest ontstaan kan zijn.
We kunnen ons voorstellen dat een verhuizing en een sterfgeval veel van jouw aandacht gevraagd heeft, we tonen ook graag onze medeleven hierin. We kunnen in dit geval echter niet anders dan een lijn trekken.
Beste Terry,
We betreuren het dat het zo lang heeft moeten duren voordat jouw retour verwerkt was in ons magazijn. Door drukte bij de vervoerder en in ons magazijn is het ons niet gelukt om dit eerder op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. We zien dat jouw retour inmiddels is verwerkt, binnen vijf werkdagen kan je het openstaande tegoed terug verwachten op rekening. We doen ons best om je in de toekomst sneller te voorzien en de service te verlenen die je van ons kan verwachten.
Beste René,
Zoals aangegeven door onze collegas zou de terugbetaling terug op je creditcard rekening moeten staan rond 31-07 aan de hand van onze gegevens. Wij hebben na het contact dat je vandaag hebt gehad in ieder geval een bericht verstuurd naar onze financiele afdeling om dit nogmaals te controlleren. Wanneer wij hier een antwoord op hebben ontvang je van ons natuurlijk hierover een terugkoppeling. Je kan in de tussentijd eventueel contact opnemen met je creditcard maatschappij, mogelijk kunnen zij nog meer inzien.