Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Diana 20-11-2024

zeer tevreden over mijn aankoop bij Gereedschapcentrum.nl. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. De levering was supersnel; mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd, precies zoals beloofd. Mijn bestelde item was stevig verpakt en in perfecte staat.

Daarnaast waardeer ik de informatieve mails na de aankoop en de mogelijkheid om mijn ervaring te delen. Dit getuigt van een klantgerichte aanpak. Ik zal zeker opnieuw bij jullie bestellen en raad Gereedschapcentrum.nl aan iedereen aan die op zoek is naar professioneel gereedschap en uitstekende service!

Wilbert Burgers 20-11-2024

Een webshop die ze worden na komt!!!!!!
Super snel geleverd!

G.Boot 20-11-2024

10,0
mooie overzichtelijke site, goede zoekfunctie en filters

de Groot 17-11-2024

De Makita stokheggenschaar was op voorraad en werd de volgende dag al bezorgd. Het apparaat werkt perfect op 1 batterij.

Melvin 15-11-2024

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website met veel keuze. Tevens zijn er voldoende filters toe te passen om zo het product te vinden met de gewenste eigenschappen. Daarnaast een snelle levering met scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

dm 15-11-2024

10,0
Snelle levering,goede service .Hebben mooie artikelen en handige in deze winkel.Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Jeroen Rondeel 13-11-2024

Duidelijk en ruim aanbod. Super snelle levering

Edwin 13-11-2024

Mooie vestiging in Tilburg. Ruime keuze. Makkelijke webshop en snelle levering. Kortom aanrader waarbij de prijs ook nog eens gunstig is.

Dennis 12-11-2024

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Scherpe prijs.
info-611 12-11-2024 Officiële reactie

Bedankt Dennis voor je positieve feedback. Super om te zien dat je de website overzichtelijk vindt, en het bestelproces makkelijk verliep!

C. Peters 10-11-2024

Duidelijke webshop met goede uitleg van de aangeboden producten. Snelle levering. TOP Shop! 👍

Frank 09-11-2024

10,0
Mooie webshop met een enorm assortiment. Markt conform prijzen.

Yuriy 08-11-2024

10,0
Altijd goede aanbiedingen en een breed assortiment aan Milwaukee gereedschap
info-611 12-11-2024 Officiële reactie

Hoi Yuriy, bedankt voor je positieve review. Fijn om te zien dat je het brede Milwaukee assortiment waardeert, en onze aanbiedingen naar wens zijn.

Joost Vilier 06-11-2024

Breed scala aan aanbod in gereedschap voor een goede prijs!

Tiemens 04-11-2024

De website is duidelijk en de bestelling, een ontvochtiger, besteld deze werd de volgende dag

Mark v Ruiten 03-11-2024

Verkeerde bestelling gedaan binnen 1 dag retour bon gehad en gelijk het goede besteld. Dit met een dag binnen gekregen 👍

Martin van herwijnen 03-11-2024

7,0
Snelle service

Kuik 02-11-2024

Kwaliteit gereedschap voor een zeer schappelijke prijs.
De informatie was duidelijk en verliep goed.
Een aanrader dus

J van Tol Techniek 02-11-2024

10,0
Door het brede en betaalbare assortiment zijn wij zeer tevreden en de snelle levering is ook een groot voordeel bij Gereedschapcentrum !

JHS 02-11-2024

Nette webshop en snel geleverd

Harmsen 02-11-2024

Supersnelle levering, alles duidelijk

jimmy's services 01-11-2024

makkelijke site en vlugge levering.
prijs kwaliteit verhouding ook goed

Feikens Montage 01-11-2024

10,0
Als klein bedrijf is het belangrijk dat je snel kan handelen als er gereedschap stuk gaat, makkelijk zoeken op de site en snel een bestelling plaatsen is hier mogelijk, en als je geluk hebt zoals wij dan heb je het de volgende dag al in huis, ik zeg Gereedschapcentrum denkt met de kleine ondernemer mee en waarschijnlijk ook bij en met vele anderen!

Bas 31-10-2024

1,0
Ik heb een bestelling geplaatst van ruim €1800,- . Volgens gereedschapscentrum is de bestelling afgerond , maar ik heb nooit wat ontvangen. Klantenservice niet te bereiken en reageren niet op achtergelaten berichten op het contactformulier.
info-611 19-11-2024 Officiële reactie

Hoi Bas,
Dank je wel voor je review.

Het is momenteel erg druk bij de klantenservice, waardoor reacties wat langer kunnen duren. Onze excuses hiervoor. Helaas kan ik op basis van de verstrekte informatie je bestelling niet vinden. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44? We kijken graag met je mee!

Jack 31-10-2024

1,0
Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Gereedschapcentrum Tilburg. Helaas blijkt dit bedrijf zijn afspraken niet na te komen, wat erg frustrerend is. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail om mijn vragen beantwoord te krijgen, maar ik krijg nauwelijks (of helemaal geen) reactie terug. Dit geeft niet alleen een gevoel van slechte klantenservice, maar ook van onbetrouwbaarheid.

Ondanks beloftes om dingen op te lossen, blijft het telkens stil vanuit hun kant. Ik zou dit bedrijf daarom niet aanbevelen aan anderen. Betere communicatie en het nakomen van afspraken zou enorm helpen om het vertrouwen van klanten terug te winnen.
info-611 04-11-2024 Officiële reactie

Hoi Jack,
Dank je wel voor je review.

DirkTR 31-10-2024

snelle levering , goed verpakt , goede produkten