Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hoi, bedankt voor het vertrouwen in Gereedschapscentrum! ! We zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen voldoen met onze levertijden, scherpe prijzen en goede verpakking.
Hoi Jasper, bedankt voor je positieve feedback We zijn blij om te horen dat je snel hebt kunnen vinden wat je zocht en dat je dezelfde dag nog verder kon met je klus.
Hoi Javier, hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. We blijven ons best doen om je winkelervaring bij ons uitstekend te houden. Aarzel niet om bij ons terug te komen voor meer geweldige deals en producten!
Hoi Richard, dank je voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website, service en levering.
Hoi Adrzjej, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment Bosch Professional gereedschap, onze betrouwbare verzending en ruime voorraad. Ons team in Tilburg doet hun best om klantvriendelijkheid hoog in het vaandel te houden. Als je meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Hallo de Groot, Fijn om te horen dat je een goede ervaring had met Gereedschapcentrum.nl! We streven ernaar om concurrerende prijzen en een soepele winkelervaring te bieden. Bedankt voor je positieve feedback over de vlotte levering.
Hoi Nijkamp, bedankt voor je begrip. Ons team staat altijd klaar voor advies, en we waarderen je positieve benadering. Aarzel niet om in de toekomst contact op te nemen voor deskundig advies. We zijn blij dat je tevreden bent met onze retourbeleidsservice
Hoi, bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je bestelling snel is afgeleverd , en de voorraad informatie kloppend was. Ik wens je veel plezier met je aankoop!
Hoi Petra, excuses dat er problemen zijn ontstaan bij het plaatsen van je bestelling. Helaas kan ik geen order terugvinden om inhoudelijk hierop te reageren. Zou je nogmaals contact kunnen opnemen met de klantenservice, zodat wij kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan.
Hoi Aschwin, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service, stevige verpakking en gebruiksvriendelijke website. We waarderen je steun en hopen dat je in de toekomst weer bij ons winkelt. Bedankt voor je vertrouwen in gereedschapcentrum.nl!
Hallo, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze concurrerende prijzen waardeert en de keuze hebt tussen online bestellen of een bezoek aan onze Showroom, waar je deskundige uitleg kunt krijgen. We streven ernaar om zowel gemak als service te bieden.
Hey Cas, bedankt voor je complimenten. Fijn om te horen dat de klantenservice je heeft geholpen met de verkeerde bestelling. Gelukkig is de juiste bestelling snel bij je afgeleverd!
Hoi Jeff, bedankt dat je al een langere tijd een trouwe klant bent bij Gereedschapscentrum. We waarderen het enorm!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze super snelle levering en goede prijzen! We zijn blij dat je een trouwe klant bent en altijd tevreden bent met je bestellingen. Bedankt voor je positieve feedback!
Top om te horen dat je blij bent met ons uitgebreide aanbod, snelle levering en onze duidelijke website! We werken eraan om onze voorraad te verbeteren voor een nog betere shopervaring. Bedankt voor je feedback!
Bedankt voor je positieve review! Fantastisch om te horen dat je blij bent met onze scherpe prijzen, snelle levering en goede service. We waarderen je loyaliteit als klant bij Gereedschapcentrum en kijken uit naar je toekomstige bestellingen. Graag tot de volgende keer!
Hoi Ronald, dankjewel voor je beoordeling. Onze excuses voor het ongemak wat je hebt ervaren. Dit is niet de service die wij beogen. We willen graag met je meekijken naar hoe we dit voor je kunnen oplossen. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice 013 889 44 44?
Bedankt voor je review! 🌟 Fantastisch om te horen dat je blij bent met onze duidelijke website, ons grote assortiment en schappelijke prijzen. We zijn blij dat je ons personeel in de winkel adequaat vindt en je de mogelijkheid hebt om items live te bekijken en meteen te bestellen. We waarderen je tevredenheid en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn bij Gereedschapcentrum.