Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hartelijk dank voor uw review.
De fabrikant is momenteel nog bezig met de reparatie van de grastrimmer. Wij doen ons uiterste best om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen en u hiervan op de hoogte te stellen.
Momenteel zijn wij aan het kijken naar een andere oplossing vanuit ons. We komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.
Dank voor jullie reactie. Inderdaad spijtig. Alle reguliere mails heb ik gewoon ontvangen (factuur, orderbevestiging, verzendbevestiging) dus het ligt niet aan mijn mail. Ik heb bij Kieskeurig mijn mailadres achtergelaten voor Gereedschapcentrum. Als jullie dat willen, kunnen jullie dus contact met mij opnemen...
Hartelijk dank voor uw review.
Wat spijtig om te lezen dat uw bestelling later geleverd werd. Op basis van de huidige informatie kunnen wij geen gegevens oproepen in ons systeem. Zou het kunnen zijn dat onze mails niet bij u aankwamen? Wij sturen altijd een tussentijdse update, ook bij bestellingen met een vooraf bekende levertijd.
Helaas kunnen wij niet bij uw mailadres wat u aan Kieskeurig heeft opgegeven.
Kunt u contact met ons opnemen? Dan kunnen wij bekijken wat het probleem is en daar eventueel een oplossing voor bedenken.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend dat de levering van deze order niet naar behoren verlopen is. Excuus voor het ongemak.
Spijtig genoeg kunnen wij met de huidige gegevens geen order oproepen. Zou u nogmaals contact met ons willen opnemen? Dan gaan we dit meteen voor u oplossen.
Dank voor uw antwoord.
Er is heel duidelijk GEEN misverstand als ik u goed lees. Ik vind het schandalig dat ik voor een vervangend product moet BETALEN, waarbij de rechten op het oude product vervallen. Ik vraag mijzelf zelfs af of dit wel mag.
Hartelijk dank voor uw review.
De machine is naar de leverancier gestuurd, de afhandeling van de reparatie kan inderdaad 5 weken in beslag nemen.
In sommige gevallen bieden wij een offerte aan voor een nieuwe machine tegen een fors gereduceerde prijs met daarop nieuwe volledige garantie.
Wanneer men hier geen gebruik van wenst te maken is dat geen enkel probleem, de garantie blijft gewoon doorlopen.
Excuus voor dit misverstand.