Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Beste Rob, hartelijk dank voor je review. Wat vervelend om te vernemen dat het contact met onze klantenservice wat stroef loopt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. We zien dat onze sales afdeling onlangs bij de leverancier heeft gevraagd of het mogelijk is om de bestelling rechtstreeks vanuit hun naar je te verzenden. We gaan er dan ook vanuit dat je de bestelling snel mag ontvangen. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust even contact met ons op!
Beste Herbert, wat onwijs vervelend om te lezen dat je maar zo kort plezier hebt kunnen hebben van je Makita reciprozaag. Uiteraard zullen onze showroommedewerkers zoals altijd weer voor je klaar staan wanneer je naar de showroom komt om een nieuwe aan te schaffen. Indien gewenst zal er dan natuurlijk ook een lekker kopje koffie of thee voor je zijn!