Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Beste Tonnie,
Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat jouw bestelling te laat aan komt. Op de website hebben we al enige tijd een banner staan dat vanwege drukte bij de vervoerders jouw pakket vertraging op kan lopen. Ik vermoed dat dit ook het probleem is bij jouw bestelling. Onze excuses hiervoor. Helaas kan ik het niet met zekerheid zeggen, want op basis van je naam kan ik geen recente order terug vinden. Wel wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice als het probleem nog niet is opgelost. We staan je graag te woord.
Beste Toon, bedankt voor je review. Vervelend dat je een verkeerd artikel geleverd kreeg en dat je dit gevoel overgehouden hebt aan het telefoongesprek wat je hebt gehad met onze klantenservice. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor. Wij vinden het uiteraard erg fijn en netjes als een klant een melding bij ons doet wanneer hij een ander/duurder artikel ontvangen heeft. Wij waarderen deze eerlijkheid juist enorm! Ik kan helaas aan de hand van alleen je voornaam geen bestelling erbij pakken waardoor ik helaas ook niet inhoudelijk kan reageren op je review. Mocht je nog vragen hebben, of mocht je nog iets willen bespreken met ons, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).
Beste, bedankt voor je review. Vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Dat is natuurlijk niet het geval en ook zeker niet de bedoeling! Helaas kan ik op basis van alleen je naam geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat er precies aan de hand is. Ook is het inhoudelijk reageren op je review voor mij hierdoor niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, of mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.