Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hi Edwin, bedankt voor je complimenten!
Hi Jelle, bedankt voor je positieve review! Geweldig om te zien dat je bestelling snel bij je is afgeleverd. Ik wens je veel klusplezier met je aankoop toe!
Hi,dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze overzichtelijke website, ruime keuze, en dat je onze telefonische service als goed bereikbaar ervaart. Het doet ons goed om te weten dat onze medewerkers betrokken zijn en dat je de levering als zeer snel hebt ervaren.
Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor het kiezen van onze service!🙌
Hoi Klaas, bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je goed op de hoogte bent gehouden over de levering van je bestelling 🚚. Ik wens je veel plezier met je aankoop!
Hoi , bedankt voor je positieve review! Top om te horen dat je de website overzichtelijk vind, en dat je bestelling keurig en beschermd bij je is afgeleverd. Ik wens je veel plezier met je aankoop ⛏🔧
Bedankt voor je positieve review!
Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met de prijs, communicatie en snelle levering! 🌟
Hi Albert, dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze website als goed ervaart en dat je tevreden bent met de fysieke winkel. Het is fantastisch om te weten dat ons personeel je goed heeft kunnen helpen en dat ze deskundig zijn in hun vakgebied
Hoi Marion, dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat je tevreden bent over de communicatie betreft je bestelling. Het is ons streven om onze klanten een transparante en prettige winkelervaring te bieden
Hoi, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving van het product, de diverse betaalopties, de snelle levering en de keurige staat waarin het product is aangekomen. Het is ons doel om een goede aankoopervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn.
Hi Jan, dank je wel voor je complimenten. Top om te horen dat je onze website als fijn en duidelijk ervaart en dat de bezorging zo snel en efficiënt verliep
Hoi Henri, dank je wel voor je positieve feedback! Goed te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de goede verpakking, en dat de DeWalt 18V schaaf naar wens bevalt. Het is ons doel om producten snel en veilig bij onze klanten te bezorgen, en het is fijn om te weten dat dit bij jou het geval was.
Hoi Bram, bedankt voor je review. We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding, de snelle verzending, en de duidelijkheid van onze website. Het is altijd ons doel om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden.
Hoi Martin, hartelijk dank voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze goede prijzen, de duidelijkheid van onze website, en dat je positieve ervaringen hebt gehad met onze klantenservice.
Hi PK, dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met je overstap naar Gereedschapcentrum en dat je onze service waardeert. Het is fijn om te weten dat de bestellingen altijd snel worden geleverd, goed verzonden zijn, en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten.
We streven ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, inclusief eenvoudige betalingen en interessante aanbiedingen. Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact op te nemen via de live chat!
Hoi , Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je waarde hecht aan het gemak van alles op één plek vinden, snelle levering en betrouwbaarheid. Het feit dat je ons waardeert ondanks enkele iets goedkopere aanbieders, betekent veel voor ons.
We blijven ons inzetten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare service. Als je in de toekomst meer producten nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.
Nogmaals bedankt voor je positieve woorden, en we waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.
Hoi Jeroen, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent. We waarderen je vertrouwen in ons enorm.
Hallo Feyez, bedankt voor je complimenten! We zijn blij om te horen dat alles volgens plan verliep en je tevreden bent 😀
Hoi Maurits, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je ons assortiment waardeert, evenals onze snelle levering en gebruiksvriendelijke website. Het aanmaken van een wenslijst kan inderdaad handig zijn.
Hallo Onno, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de goede prijzen, het brede assortiment en de verpakking. We streven ernaar om je de beste service te bieden
Hallo Edwin, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop van de DeWalt gipsschroefmachine en de aanbieding op onze website.