Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Bedankt voor je mooie review! Wij staan voor goede service en zijn blij dat jij het zo ook hebt ervaren!
Bedankt voor je mooie woorden. Dit waarderen wij enorm. Fijn dat je zo goed bent geholpen in onze showroom!
Binnen 24 uur je bestelling in huis, dat is snel hé! 😎
Wauw, een 10! Dankjewel Johan!
Ontzettend fijn om te lezen dat je ervaring bij ons zo goed is Gert. We zien je graag vaker terug in onze (web)shop!
Wat een mooie review Patrick. Bedankt hiervoor!
Bedankt voor de goede beoordeling, fijn dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent!
Bedankt voor je mooie woorden Albers. Erg fijn om te zien dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!
Bedankt voor het mooie cijfer 10 Mathijs. Dit waarderen wij enorm!
Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We wensen je veel (klus)plezier met je bestelling!
Fijn dat je tevreden bent en dit met ons deelt! We wensen je veel plezier met je bestelling!
Wat fijn dat je de bestelling zo snel in huis hebt ontvangen. Bedankt voor je mooie cijfer 10!