Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Goed te lezen dat je zo tevreden bent Stefan, dankjewel!
Een 10, dankjewel hiervoor!
Dankjewel voor de positieve beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent!
Wat goed om te horen Mike, bedankt voor je complimenten!
Wat een toffe review Luc! Wij zijn ook erg blij met jou als klant!
Hallo C, dezelfde review is ook op een andere review website geplaatst. Daar heb ik onlangs ook op gereageerd; ik zie inderdaad dat dit niet fijn verlopen is. Ik wil dan ook graag nakijken wat hier precies is gebeurd en zal hier vandaag nog contact over opnemen met je!
Fijn om te zien dat je tevreden bent Gert! Veel (stofzuig) plezier met je bestelling!
Dankjewel voor de complimenten Eddy!
Dat is goed om te horen! Dankjewel!
Wat goed om te lezen dat tevreden bent Rene. Dat is natuurlijk waar wij het voor doen. We zien je graag een volgende keer weer terug in onze webshop of showroom!
Hallo, bedankt voor je review. Ik snap heel goed dat het niet prettig is als je het gevoel hebt dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Dat is ook zeker niet de bedoeling. Ik wil graag begrijpen wat hier mis is gegaan. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice? Dit kan via de live chat op onze website of via het telefoonnummer 013-8894444.
Wauw een 10, dankjewel Arie!
Fijn dat je zo tevreden bent Jacek. Daar doen wij het natuurlijk voor!
Wat goed om te zien dat je zo tevreden bent Chantal. Tot de volgende keer weer!
Wij zijn blij dat je gereedschapcentrum hebt gevonden! Bedankt voor de review.
Wat fijn om te horen. Bedankt Brent!
Bedankt voor je mooie review Mike!
Fijn dat we dit zo snel naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen!
Wij doen er alles aan om onze artikelen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. We begrijpen het namelijk volkomen dat je het gereedschap vaak snel nodig hebt! Fijn dat je hier tevreden over bent. Tot een volgende keer weer Richard!