Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Beste Dave, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle communicatie via de live chat.
Indien een artikel ter garantie geretourneerd moet worden zullen wij altijd een retourlabel naar je sturen om het artikel kosteloos te retourneren. Indien het om een groter/zwaarder artikel gaat welke niet per post geretourneerd kan worden, zullen wij een ophaalopdracht inplannen. Dit is ook kosteloos als het om een garantie gaat.
Wanneer je een artikel wenst te retourneren omdat deze niet naar wens is (dit kan alleen als een artikel ongebruikt is en binnen het retourtermijn), kunnen de retourkosten inderdaad voor de eigen rekening zijn. Dit is dan afhankelijk van welk servicepakket je gekozen hebt bij het plaatsen van de bestelling. Indien je voor geen servicepakket gekozen hebt, dan zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Heb je wel een servicepakket gekozen, dan ontvang je ook een retourlabel van ons waarmee je het artikel kosteloos kan retourneren.
Mocht je hier nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat je dan graag te woord.
Beste Kane, hartelijk dank voor je review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze webshop en over je ervaringen met onze klantenservice.
Op het moment dat wij een levertijd bij een artikel vermelden op onze website hebben wij het artikel helaas niet op voorraad. Wij communiceren bij een artikel altijd de levertijd die wij door hebben gekregen vanuit de leverancier. Je kunt de levertijd van een artikel dan ook vinden op de pagina van het artikel zelf. Deze staat dan altijd vermeld onder de groene knop “In winkelwagen”.
Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.
Bedankt voor je feedback Mercy. Fijn om te lezen dat je vader er zo blij mee is! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.
Hartelijk dank voor je positieve review Perdi. Fijn om te vernemen dat je bestelling op tijd bij je geleverd is. Hopelijk tot een volgende keer!
Beste Michael, bedankt voor het nemen van de tijd en moeite om ons te voorzien van een positieve review! Dit waarderen wij enorm. We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hier doen wij het natuurlijk voor! We zijn je in de toekomst graag nog vaker van dienst.
Hartelijk dank voor je positieve review! Hier worden wij heel erg blij van! Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben zodat we kunnen toe werken naar de 5 sterren, dan horen we dit graag van je!
Bedankt dat je ons het cijfer 8 geeft Jurjen! Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en de bezorging. Graag horen wij of je nog verbeterpunten voor ons hebt zodat we naar het cijfer 10 kunnen toe werken.