Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend dat uw bestelling nog steeds niet is bezorgd.
Omtrent uw bestelling willen wij u adviseren om contact op te nemen met onze klantenservice.
Zij kunnen u duidelijkheid geven wat de reden is dat uw bestelling nog niet is bezorgd.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u een verkeerd artikel heeft gekocht na het aanpassen van uw filter. Normaliter wordt na het filteren van artikelen, specifiek alleen hetgeen wat er is aangevinkt getoond. In dit geval had u ook alles inclusief een koffer moeten zien.
Wij begrijpen uw gedachtegang omtrent het opnieuw bestellen en adviseren u om met onze klantenservice contact op te nemen.
Zij kunnen u adviseren welke koffer u nodig heeft en tevens daarvoor een offerte op maat voor sturen.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend dat uw bestelling na twee weken nog steeds niet geleverd is.
Op het moment dat een artikel voorradig is, wordt dit normaliter dezelfde nog verzonden. Vanwege de vele online bestellingen en tevens de tijd van het jaar kunnen er pakketten met een vertraging worden bezorgd.
Tevens geeft u dat uw aankoopbedrag niet wordt terugbetaald. Dit is zeker niet ons policie. Op het moment dat een bestelling nog niet is verzonden, wordt dit netjes door onze klantenservice medewerkers geannuleerd en het aankoopbedrag gecrediteerd.
Graag wil ik adviseren om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij dit netjes kunnen oplossen.
Hartelijk dank voor uw review.
Sommige van onze betaalmethodes gaan via een extern bedrijf (Afterpay, Klarna, Capayable, In3). Bij deze orders kunnen wij vaak geen wijzigingen doen.
Onze producten hebben een erg snel verloop, het kan zijn dat het ene moment iets op voorraad is en een dag later niet meer. Op andersom.
Uw bestelling is in twee delen verstuurd ivm de grootte van de producten. Excuus over de vertraging en de miscommunicatie hierover.
Hartelijk dank voor uw review.
Deze actie van Bosch loopt via hen rechtstreeks. Omdat wij dealer zijn, komen de producten die via ons aangekocht in aanmerking voor die actie, maar voor de actievoorwaarden moet u zich wenden tot Bosch. Daar hebben wij niks over te zeggen.