Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je deze ervaring hebt opgedaan. Helaas kan ik op basis van je naam geen bestelling terugvinden waardoor ik niet inhoudelijk kan reageren op jouw review.
Op onze website communiceren wij de levertijd die wij door krijgen vanuit de leverancier. Soms wordt deze niet gehaald omdat er een vertraging oploopt. We proberen de klant dan altijd hierover te informeren per mail.
Indien nodig mag je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je dan graag verder te woord.
Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je deze ervaring hebt opgedaan. Helaas kan ik op basis van je naam geen bestelling terugvinden. Daarom kan ik niet inhoudelijk reageren op jouw review. Indien nodig mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je dan graag verder te woord.
Heeft geen zin bellen hulp moet je niet verwachten van gereedschapcentrum
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je machine na een dag stuk gegaan is. Omdat wij op basis van alleen je naam geen order kunnen vinden, willen wij je adviseren om contact op te nemen met onze klantenservice en te refereren naar deze review.
Hoi ik heb al een klacht ingediend gechat zou terug gebeld worden maar niks. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Ik vraag mij af of jullie het wel willen op lossen. Afspraken worden gewoon niet nagekomen.
Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat de afhandeling van je garantie aanvraag al langere tijd loopt. Helaas kan ik op basis van je naam geen bestelling terugvinden waardoor ik niet na kan gaan wat de actuele status van je garantie aanvraag is niet en ook niet inhoudelijk kan reageren op jouw review.
Ik wil je dan ook adviseren om hier contact over op te nemen met onze klantenservice en te refereren naar deze review.
Bedankt voor je review.
Helaas kunnen wij op basis van de ingevulde gegevens geen order erbij pakken. Graag zouden wij meer gegevens van je willen ontvangen (zoals bijvoorbeeld het ordernummer) zodat wij kunnen nagaan wat er aan de hand is.
Bedankt voor je review Peter.
Omdat wij op basis van alleen je naam geen order kunnen vinden, willen wij je adviseren om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat er nagekeken kan worden wat er precies aan de hand is.